Liuzzi anticipează progrese majore pentru Hispania în Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.04.2011
Vitantonio Liuzzi susţine că Hispania va înregistra progrese semnificative în Turcia datorită unui nou upgrade aerodinamic.

După ce în prima etapă din Australia nu a obţinut accesul în cursă ca urmare a nerespectării regulii 107% în calificări, Hispania Racing a înregistrat progrese vizibile începând cu Marele Premiu al malaeziei şi a început să reprezinte o ameninţare reală la adresa celor de la Virgin Racing.

Chiar dacă iniţial plănuia un update major pentru Marele Premiu al statului Monaco, echipa va aduce noi îmbunatăţiri inclusiv în cursa din Turcia care va deschide sezonul european peste mai puţin de trei săptămâni, potrivit declaraţiilor lui Vitantonio Liuzzi.

"Piesele pe care le-am folosim (n.r - în China) au adus o mică îmbunătăţire, dar în Turcia ne aşteptam la un pas semnificativ înainte. Sperăm ca atunci când toate update-urile vor fi pe maşină să mergem în direcţia potrivită din punct de vedere al performanţei."

"Upgrade-urile pentru Turcia se vor concentra pe mai multe aspecte ale monopostului, dar aderenta pe puntea spate este punctul nostru slab şi pe asta trebuie să ne concentrăm cel mai mult.

După planurile pe care le avem, cred că dezvoltarea noastră ar trebui să se intre pe o pantă ascendentă, dar competitivitatea noastră depinde de cât de rapid dezvoltă maşinile şi celelalte echipe", a precizat italianul într-un editorial realizat pentru ESPNF1.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru