Liuzzi speră ca Hispania să învingă Lotus în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.08.2011
Vitantonio Liuzzi susţine că obiectivul echipei Hispania este să învingă Lotus în lupta pentru locul 10 în clasamentul constructorilor.

Hispania Racing este considerată cea mai slabă echipă din Formula 1, însă spaniolii ocupă locul 11 în clasamentul constructorilor, în faţa rivalilor de la Virgin, datorită unui loc 13 obţinut de Vitantonio Liuzzi în Marele Premiu al Canadei.

Italianul este mulţumit de performanţa sa, însă susţine că obiectivul principal al echipei este să surclaseze Lotus în lupta pentru locul 10 până la finalul acestui sezon.

"Deja îl consider un sezon de succes, dar dacă ne-am putea atinge obiectivul de a termina pe locul 10 în clasamentul constructorilor ar fi perfect. Ne-ar plăcea foarte mult să fim în faţa celor de la Lotus, dar nu este un obiectiv uşor de atins, în special dacă ne uitam la cum am început în Australia. Avem acelaşi număr de puncte (n.r - Hispania şi Lotus nu au câştigat niciun punct în F1) şi o jumătate de sezon pentru a îmbunătăţi şi a încerca să obţinem o poziţie mai bună în clasamentul constructorilor. Mergem pe drumul cel bun", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al echipei Hispania.

Via | Hispania Racing

Taguri: Hispania, Liuzzi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru