Hispania va utiliza în premieră noua aripă faţă pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.04.2011
Hispania Racing va utiliza în Malaezia noua aripă faţă de specificaţie 2011, după ce a început sezonul cu versiunea de anul trecut.

Şansele ca Hispania Racing să se încadreze în limita de 107% în calificările pentru Marele Premiu al Malaeziei au crescut exponenţial după ce echipa a confirmat că va utiliza noua aripă faţă de specificaţie 2011.

Aceasta a trecut recent testele de siguranţă impuse de FIA şi va fi folosită în premieră la Sepang, după ce spaniolii au fost nevoiţi să utilizeze aripă faţă de anul trecut în cursa inaugurală din Australia.

"Suntem motivaţi şi optimişti pentru că ar trebui să avem noua aripă faţă. Ar trebui să o primim înainte de începerea antrenamentelor de vineri. Avem multe părţi noi şi suntem încrezători că vom fi într-o formă mai bună decât în Australia", a declarat Vitantonio Liuzzi, unul dintre piloţii echipei Hispania.

Hispania nu a participat în cursa de la Melbourne din cauza nerespectării regulii 107% în calificări, însă italianul nu garantează că acest lucru se va schimba la Sepang chiar dacă anticipează un spor de până la şapte zecimi de secundă.

"Nu putem spune că vom fi în cursă, dar sunt sigur că vom fi foarte aproape de Virgin şi vom micşora diferenţa.

Malaezia este cel mai prost circuit pentru 107%, dar sunt destul de sigur că dacă nu reuşim şi alte echipe se vor chinui, pentru că forma noastră se va îmbunătăţi foarte mult şi vom reduce diferenţa faţă de competitori", a adăugat el.

Hispania Racing a parcurs doar câteva tururi în antrenamentele de la Melbourne şi a fost departe de performanţa necesară pentru a obţine cele două locuri pe grila de start.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Eu le tin pumnii! Asteptam progrese si la echipele din coada plutonului pt a vedea o F1 mai competitiva!
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru