Liuzzi sugerează că va rămâne la Hispania în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.08.2011
Vitantonio Liuzzi a lăsat să se înţeleagă că va concura pentru Hispania şi în sezonul 2012, chiar dacă negocierile nu sunt încă foarte avansate.

Pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului, piloţii şi echipele încep să-şi facă planurile pentru anul viitor, iar Vitantonio Liuzzi nu face nici el excepţie.

Chiar dacă concurează pentru cea mai slabă echipă din competiţie, italianul a sugerat că este tentat să continue colaborarea cu Hispania Racing şi pe parcursul sezonului viitor, iar o decizie finală în acest sens ar putea fi luată până la încheierea sezonului european în luna septembrie.

"Cu siguranţă au existat câteva discuţii, dar este puţin prea devreme să spun ceva în acest moment. Oamenii au venit să vorbească cu mine, dar totul este bine la HRT şi ei sunt mulţumiţi de mine, aşa că în acest moment aş spune că totul este normal. Sigur, există oameni care vin şi vorbesc, dar totul este bine acum. Programul lor pare foarte interesant pentru viitor şi în următoarele două sau trei curse ar trebui să ştiu mai bine (n.r - ce se va întâmpla)", a declarat el pentru ESPN.

Liuzzi face referire la planurile de viitor ale companiei Thesan, noul proprietar al echipei, care vede în italian un pilot experimentat.

În prezent, al doilea loc la echipă este ocupat de Daniel Ricciardo, însă australianul este doar împrumutat de la Red Bull şi ar putea fi promovat la Toro Rosso în 2012 dacă va da randament.

Via | ESPNF1

Taguri: Hispania, Liuzzi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru