Liuzzi schimbă şasiul pentru cursa de la Montreal

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.06.2010
Vitantonio Liuzzi va schimba şasiul pentru Marele Premiu al Canadei, după ce echipa a descoperit câteva defecţiuni tehnice la versiunea precedentă.

Vitantonio Liuzzi a utilizat un nou sasiu începând de la Marele Premiu al Spaniei, însă rezultatele italianului au înregistrat un declin constant pe parcursul următoarelor curse.

În urma unor analize efectuate de ingineri, echipa a constatat că şasiul are câteva defecţiuni minore, motiv pentru care  Liuzzi va reveni la primul şasiu în Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Ultimele câteva curse au fost destul de dificile întrucât ne-am chinuit cu o absenţă generală a aderenţei, motiv pentru care a fost greu să dau totul. La Monaco a fost bine şi am crezut că am rezolvat problema, aşa că a fost frustrant că nu am reuşit să profit de noile dezvoltări în Turcia".

"După multe ore de muncă în fabrică am descoperit câteva probleme minore la şasiu pe care le-am avut de la Monaco. Am crezut că am rezolvat-o, dar ca măsură de precauţie voi reveni la şasiul pe care l-am utilizat în primele patru curse. Vom analiza din nou şasiul şi vom vedea dacă găsim şi alte deficienţe", a explicat italianul în cadrul unui preview al echipei sale.

În parelel, Force India a continuat dezvoltarea noului sistem de ventilaţie, pe care l-a botezat Switchable Rear Wing (Aripă Spate Interschimbabila).

Acesta va fi evaluat în cadrul antrenamentelor libere de vineri de la Montreal, motiv pentru care pilotul de rezervă Paul di resta nu va mai urca în cockpit.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru