Loeb: "Testul din GP2 nu este un antrenament pentru F1"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.10.2009
Sebastien Loeb a negat ca testul efectuat joi in GP2 reprezinta o avanpremiera pentru debutul sau in Formula 1 la Marele Premiu din Abu Dhabi.

Sebastien Loeb a testat joi pe circuitul de la Jerez un monopost de GP2, presa internationala speculand intens ca francezul se antreneaza pentru un debut oficial in Formula 1 pentru Scuderia Toro Rosso cu ocazia Marelui Premiu din Abu Dhabi.

Cu toate acestea, cvintuplul campion mondial din WRC sustine ca testul a fost realizat doar din distractie, admitand totusi ca isi doreste sa concureze in Marele Circ.

"Testul nu are nicio legatura cu Abu Dhabi. Aceasta sansa de a testa in GP2 este o oportunitate privata de la un inginer din Porsche Cup, unde am pilotat anul trecut, inginer care acum lucreaza cu DPR (n.r. - echipa din GP2). Fac asta doar pentru ca am aceasta sansa. Mi-ar placea sa concurez intr-o cursa de F1, dar nu s-a schimbat nimic", a declarat el pentru publicatia britanica Autosport.

Via | Autosport

Taguri: GP2, Loeb, Toro Rosso, test

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru