Lotus admite pentru prima oară că parteneriatul cu Quatum Motorsport ar putea eşua

de Daniel Popescu
Sambata, 16.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus nu a exclus posibilitatea ca parteneriatul cu Quatum Motorsport să nu mai fie finalizat, ceea ce i-ar deschide calea lui Pastor Maldonado spre echipă în 2014.

Parteneriatul cu Quatum a părut să fie cel potrivit, dar nu ştiu dacă se va mai întâmpla sau nu.

Gerard Lopez
Proprietar Lotus
Grupul de investitori Quatum Motorsport a anunţat cu ocazia Marelui Premiu din Abu Dhabi că a finalizat propria parte a parteneriatului cu Lotus prin care va achiziţiona 35% din acţiunile echipei.

Totuşi, o confirmare oficială nu a apărut nici la două săptămâni după acest anunţ, iar Gerard Lopez, proprietarul Lotus, a admis pentru prima oară că înţelegerea ar putea eşua.

"A fost propria lor iniţiativă să anunţe că înţelegerea era gata, dar nu este. Întotdeauna am spus că avem şi alte opţiuni. Trebuie să fie parteneriatul corect. Cel cu Quatum a părut să fie cel potrivit, dar nu ştiu dacă se va mai întâmpla sau nu", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Presa internaţională susţine că Lotus a stabilit chiar un termen limită intern pentru încheierea înţelegerii cu Quantum Motorsport, care ar fi expirat vineri seară.

Quantum Motorsport şi-a exprimat dorinţa ca Lotus să semneze un contract cu Nico Hulkenberg, însă în cazul în care parteneriatul va eşua lucrurile se vor schimba radical.

Pastor Maldonado este pregătit să ofere 35 de milioane de euro anual pentru a concura pentru Lotus, iar echipa ar avea nevoie de aceşti bani în urma numeroaselor probleme financiare din ultimul an.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Pe naiba! Ma enerveaza la culme cand ma gandesc la situatia lui Hulkenberg. Si mi din ce in ce mai urat Maldonado asta cu tot cu banii lui. Stiu, ei sunt numa' varful icebergului da' tot ma enerveaza.
    8 2
  • S-au schimbat vremurile - Formula 1 a devenit un sport foarte costisitor, iar doritori sa investeasca in echipe au ramas tot mai putini.
    Pe de alta parte Ecclestone strange o parte buna din drepturile TV, cand de fapt tot greul il duc echipele...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru