Lotus ar putea folosi sistemul DDRS în Marea Britanie

de Daniel Popescu
Vineri, 28.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a dezvăluit că intenţionează să folosească sistemul DDRS în Marele Premiu al Marii Britanii, dacă rezultatele din antrenamente vor fi pozitive.

După Montreal, am efectuat două zile de teste în linie dreaptă cu rezultate pozitive, iar unele roade ale acestei munci ar trebui văzute la Silverstone.

Alan Permane
Director de operatiuni Lotus
Lotus analizează posibilitatea de a utiliza sistemul DDRS, care permite creşterea vitezei pe liniile drepte independent de folosirea sistemului tradiţional DRS, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul acestei săptămâni.

Echipa britanică evaluează sistemul în cadrul antrenamentelor de vineri de la Silverstone, însă planurile au fost deja parţial bulversate de ploaia care a afectat sesiunea de dimineaţă.

În funcţie de rezultatele pe care le va obţine în a doua sesiune de antrenamente cu acest sistem, echipa va decide în noaptea de vineri spre sâmbătă dacă va folosi tehnologia în calificările şi cursa de la Silverstone. În acest an, Lotus a efectuat teste în linie dreaptă cu sistemul DDRS înainte de Marele Premiu al Spaniei, dar şi după Marele Premiu al Canadei.

Urmareste Automarket
"După Montreal, am efectuat două zile de teste în linie dreaptă cu rezultate pozitive, iar unele roade ale acestei munci ar trebui văzute la Silverstone", a declarat Alan Permane, directorul operaţiunilor de cursa de la Lotus.

Update-urile pregătite de Lotus pentru finalul acestei săptămâni includ şi o nouă aripă faţă, o nouă aripa spate şi modificări la placi laterale pentru caroserie şi la suspensii.

Via TheF1Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru