Lotus are minim patru variante pentru înlocuirea lui Boullier, inclusiv Whitmarsh

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a dezvăluit că este în negocieri cu cel puţin patru candidaţi pentru înlocuirea lui Eric Boullier în funcţia de şef al echipei, printre care se numără şi Martin Whitmarsh de la McLaren.

Am fost în contact cu Whitmarsh, dar nu este neapărat singurul candidat. Am vorbit cu cel puţin alte trei persoane.

Gerard Lopez
Sef Lotus
Lotus este în căutarea unui şef de echipă pentru sezonul 2014 după ce şeful Eric Boullier a demisionat recent din funcţie pentru a deveni directorul de curse al rivalilor de la McLaren.

Postul a fost preluat temporar de proprietarul Gerard Lopez, însă acesta a confirmat că a iniţiat deja negocieri cu cel puţin patru candidaţi. Printre aceştia se numără inclusiv Martin Whitmarsh, care nu va mai fi şeful McLaren în sezonul 2014 după ce Ron Dennis a revenit în funcţia de CEO al McLaren Group.

"Am fost în contact cu Whitmarsh, dar nu este neapărat singurul candidat. Am vorbit cu cel puţin alte trei persoane", a declarat omul de afaceri luxemburghez pentru publicaţia italiană BlogF1.

Şansele ca Whitmarsh să semneze cu Lotus depind însă în mare măsură şi de bugetul echipei, mai ales că britanici traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Până în prezent, nu este clar care sunt ceilalalti trei candidaţi pentru postul de şef al echipei Lotus, însă nu este exclus ca interimatul lui Lopez să fie unul de lungă durată în cazul în care negocierile nu vor fi finalizate în perioada următoare.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru