Lotus decide în această săptămână dacă îl păstrează pe Grosjean

de Daniel Popescu
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus va decide până la sfârşitul acestei săptămâni dacă îi va prelungi contractul lui Romain Grosjean pentru sezonul 2013.

Lotus se pregăteşte pentru finalizarea liniei de piloţi pentru anul viitor. Potrivit unor informaţii apărute în ediţia de joi a publicaţiei Autosport, şefii echipei de la Enstone vor purta în această săptămână o discuţie finală cu Romain Grosjean pentru a decide numele coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru 2013.

Cel mai probabil, francezul va obţine prelungirea contractului cu Lotus, întrucât a demonstrat că este un pilot rapid, singura incertitudine fiind abilitatea acestuia de a evita pe viitor producerea unor accidente similare cu cel de la Spa-Francorchamps care i-a adus o suspendare de o cursă. De altfel, el este convins că anul viitor va obţine rezultate mai bune.

Urmareste Automarket
"Dacă revin anul viitor sunt sigur că voi fi mult mai puternic.
Înveţi foarte multe după un an în Formula 1 şi, chiar dacă înveţi multe şi înainte de startul sezonului, ai multe de învăţat pe parcursul a 20 de curse, de la lucruri simple la lucruri complexe. Din multe puncte de vedere, al doilea an va fi mult mai uşor pentru că eşti mai bine pregătit"
, a precizat el.

Printre alternativele pe care le are Lotus pentru o posibilă înlocuire a lui Grosjean se numără Heikki Kovalainen şi Kamui Kobayashi. Un anunţ oficial pe acest subiect este aşteptat până la finalul acestei săptămâni.

Via Autosport Magazine

Comentarii (6)

  • "el este convins că anul viitor va obţine rezultate mai bune" cred ca va fi mult mai puternic la accidente :)).
    5 12
  • lorand
    baiatul asta ar fi facut cariera ca bucatar , croitor, medic, orice da nu pilot de f1.
    5 11
  • Alonso
    GrosJean te asteptam la RedBull! Dominatia Taurului Rosu continua.
    2 4
  • Trebuie sa ramana,a terminat campionatul pe locul 8,stiu ca pt multi fani Ferrari este dezamagitor,dar este un pilot bun,parerea mea.
    6 4
  • SI Kobayashi are un stil destul de incisiv si chiar a fost implicat si el in cateva evenimente de genul celor facute de Grosjan dar sa fiu sincer, cred ca e mult mai cerebral decat acesta din urma.
    Despre Kova nu mai zic nimic, e tipic finlandezilor si cred ca-si merita locul in F1, deci votez cu oricare din cei doi impotriva frantuzoiului...
    5 2
  • Hm, viteza omul a aratat ca are. Daca -si tine capu' pe umeri, cine stie...Plus ca are o sustinere zdravana din spate. Total, ditai sponsoru'. Basca-i francez intr-o echipa franceza (ma rog, intelegeti voi).
    Acuma insa, odata cu semnarea contractelor Honeywell si Coca-Cola cu Lotus, e posibil ca lui Boullier sa-i dea mana sa joace tare si sa-si aleaga ce pilot vrea...daca-l mai bagam in hora si pe Senna (care si el are ditai sponsorii in spate Embratel, Gilette si-nca ceva), e practic situatia perfecta pentru Boullier - efectiv e pe aleselea, piloti destui, sponsori este...ehe...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru