Lotus introduce noi update-uri pentru a termina în puncte la Silverstone

de Daniel Popescu
Vineri, 27.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus pregăteşte câteva update-uri pentru monopost în Marele Premiu al Marii Britanii cu scopul de a termina în puncte.

Esential 8 este numarul punctelor obtinute de Lotus in sezonul 2014
2 este numarul curselor in care un pilot de la Lotus a terminat in puncte
Lotus a obţinut puncte în numai două curse din acest sezon, la Barcelona şi Monaco, acolo unde Romain Grosjean a ocupat de fiecare dată locul opt în clasamentul general.

După ce în Canada şi Austria nu a putut repeta aceste rezultate, echipa britanică pregăteşte un update pentru monopostul E22 care include modificări la aripa faţă şi podea.

"Silverstone este un circuit foarte diferit de Austria, cu multe viraje rapide care ni se potrivesc mai bine. Avem câteva update-uri, inclusiv o aripă faţă şi podea, unele combinaţii de componente aerodinamice pe care le vom încerca şi noi concepte de setări de explorat. Am demonstrat că monopostul poate funcţiona bine cu pneuri medium şi hard la Barcelona, iar acest lucru nu oferă încredere pentru Silverstone", a declarat directorul tehnic Nick Chester.

Cu ajutorul îmbunatăţirilor pregătite de ingineri, Maldonado speră să termine în puncte la Silverstone pe un circuit pe care a obţinut victorii în GP2 în 2009 şi 2010.

"Sper că echipa şi Renault au învăţat multe de la Spielberg, pentru că au fost multe probleme de gestionat.

Sper ca virajele de mare viteză de la Silverstone se vor potrivi mai bine monopostului nostru şi ar fi grozav să revenim acolo unde am fost la Barcelona, un circuit foarte asemănător cu Silverstone", a explicat venezueleanul.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • o sa ia locul ferrari :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru