Lotus lansează noul monopost în 5 februarie pe internet

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.01.2012
Lotus va prezenta primele imagini oficiale cu noul monopost pentru sezonul 2012 în 5 februarie pe noul său site de internet.

Lotus, echipa care până în sezonul precedent a concurat sub numele Renault, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute planurile pentru lansarea noului monopost cu care va concura în 2012.

Spre deosebire de anii trecuţi, echipa britanică a optat pentru o lansare virtuală a noului monopost în ziua de 5 februarie la ora 18:00 (ora României), când vor fi făcute publice primele imagini pe noul site de internet al team-ului. A doua zi, Lotus îşi va prezenta monopostul şi în faţa reprezentanţilor presei în paddock-ul circuitului de la Jerez, simultan cu lansarea celor de la Sauber.

Prima sesiune de teste a iernii va avea loc în perioada 7-10 februarie pe circuitul de la Jerez, iar Kimi Raikkonen va avea oportunitatea să fie primul care evaluează noul monopost în primele două zile, înainte de a-i ceda volanul coechipierului său Romain Grosjean.

Campionul mondial din sezonul 2007, care va reveni în Formula 1 după o absenţă de două sezoane, va avea ocazia să urce din nou în cockpitul unui monopost în zilele de 23 şi 24 ianuarie. Finlandezul va efectua două zile de teste pe circuitul de la Valencia la volanul unui monopost Renault R30 din sezonul 2010.

Via | Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru