Lotus lansează noul monopost în direct pe internet în 28 ianuarie

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus va prezenta noul monopost E21 pentru sezonul 2013 în 28 ianuarie, în cadrul unui eveniment transmis pe canalul de Youtube al echipei.

Esential E21 este indicativul noului monopost Lotus pentru sezonul 2013
Lotus va fi prima echipă care îşi va prezenta monopostul pentru sezonul 2013 al Formulei 1. Echipa de la Enstone a dezvăluit că noul monopost, botezat E21, va fi lansat în 28 ianuarie în cadrul unui eveniment care va fi transmis pe canalul oficial de Youtube, dar şi pe postul britanic de televiziune SkySports News HD.

Mai puţin obişnuit este că evenimentul de lansare va avea loc la ora 21:15, ora României, în condiţiile în care lansările au loc în mod tradiţional în cursul dimineţii.

În plus, echipa a anunţat deja şi programul piloţilor pentru prima sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc în perioada 5-8 februarie pe circuitul de la Jerez. Astfel, Romain Grosjean va urca la volanul monopostului în primele două zile de teste, în timp ce coechipierul său Kimi Raikkonen va prelua controlul în ultimele două zile.

Lansarea celor de la Lotus va avea loc cu trei zile înainte de startul unei săptămâni pline de prezentări de monoposturi.

McLaren îşi va dezveli monopostul în 31 ianuarie la Woking şi va fi urmată de Ferrari şi Force India în 1 februarie.

Via Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru