Lotus lansează noul monopost în ianuarie

de Daniel Popescu
Luni, 07.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a dezvăluit că Lotus va lansa noul monopost înainte de finalul lunii ianuarie, în timp ce Ferrari a negat că a stabilit deja data prezentării pentru F2013.

Lotus ar putea fi prima echipă care prezintă noul monopost cu care va aborda sezonul 2013 al Formulei 1. Concluzia vine după o declaraţie făcută de Romain Grosjean în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Stade 2, potrivit căreia lansarea va avea loc "înainte de finalul lunii ianuarie".

Până în prezent, doar McLaren, Force India şi Sauber au anunţat datele de lansare ale noilor monoposturi, iar prima dintre ele va fi cea a echipei de la Woking în ultima zi a lunii ianuarie.

Până în prezent, Lotus nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect, un alt punct de interes fiind acronimul pe care îl va avea acesta.

Urmareste Automarket
Tot luni, presa italiană a afirmat că Ferrari va prezenta noul monopost în 2 februarie în cadrul unui eveniment care va fi transmis în direct pe internet de la Maranello, însă informaţia a fost negată de un purtător de cuvânt al Scuderiei, care afirmă că echipa nici măcar nu a decis încă data lansării.
"Vom face un anunţ când dată este decisă", a declarat un purtător de cuvânt al Ferrari pentru publicaţia GPUpdate.

Via AutoHebdo, GPUpdate

Comentarii (2)

  • ce se zvonuri se aud despre caracteristicile pe care le-ar avea mclaren, ferarri sau red bull? De mercedes am vazut cutie ultra-compacta, coanda, si suspensie tip pull-rod. Cam toti am inteles ca merg pe pull-rod. Despre Mclaren cum ca ar ridica nasul masinii, despre Lotus cum ca inca evalueaza un sistem DRS pasiv. Care ati mai gasit informatii prin presa internationala postati si aici chiar daca este doar la stadiul de zvon. Abia astept sa inceapa.
    2 1
  • GrosJan
    @Mclaren_Mircea_1984: Draga McLaren bla bla bla Mircea, daca gasim informatii despre Formula 1 prin presa internationala, inseamna ca si tu singurel le poti gasi, nu vad rostul de a post aici, lucruri pe care oricum nu le intelegi. Plus, fanii nu prea asculta de zvonuri, doar nu suntem amatori de presa de tip can-can.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru