Lotus neagă pericolul ca Grosjean să părăsească echipa după demisia lui Boullier

de Daniel Popescu
Luni, 27.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus susţine că va semna un contract pe termen lung cu Romain Grosjean, în mijlocul speculaţiilor că francezul ar putea părăsi echipă după demisia şefului Eric Boullier.

Pentru mine, Grosjean este în prezent unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1 şi cred că în curând vom fi capabili să anunţăm ceva pe termen foarte lung.

Gerard Lopez
Proprietar si sef Lotus
Lotus continuă să traverseze o perioadă dificilă înaintea noului sezon competiţional. Într-un moment în care toate celelalte echipe se pregătesc pentru prima sesiune de teste de pe circuitul de la Jerez, echipa britanică este nevoită să răspundă unor speculaţii apărute în presa internaţională cu privire la viitorul lui Romain Grosjean.

Presa franceză a relatat la sfârşitul săptămânii trecute că Grosjean ar putea pleca de la Lotus înainte de startul noului sezon ca urmare a demisiei lui Eric Boullier din funcţia de şef al echipei.

Ipoteza a apărut ca urmare a faptului că Grosjean şi-a păstrat locul la Lotus în 2014 în primul rând datorită faptului că este manageriat de compania sportivă Gravity, aflată în coproprietatea lui Boullier.

Informaţiile au fost însă negate de Gerard Lopez, proprietarul Lotus care a preluat şi funcţia de şef, iar omul de afaceri luxemburghez susţine că vrea să semneze un contract pe termen lung cu Grosjean.

"Noi l-am adus pe Grosjean din GP2, iar cariera lui a fost lansată de Jean-Paul Driot, care este un prieten şi un partener al nostru. Apoi, alegerea liniei de piloţi pentru Formula 1 a fost făcută împreună cu Boullier, dar noi am luat de fapt decizia. Iar Gravity ne aparţine 100%. Pentru mine, Grosjean este în prezent unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1 şi cred că în curând vom fi capabili să anunţăm ceva pe termen foarte lung", a declarat el pentru postul de radio RMC.

Grosjean aduce la Lotus aproximativ cinci milioane de euro anual prin intermediul Total, companie petrolieră franceză care sponsorizează echipa.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • ridiculo
    Grosjean era in extaz ca a scapat de Kimi si ca ramane pilotul nambar oan dar acum se pare ca isi da seama ca echipa asta e pe duca si ca nu degeaba au fugit toti
    4 1
  • Grosjean este cel mai bun pilot franco-elvetian din F1!!!!! La Lotus va fi batut de Maldonado.
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru