Lotus promite că va dezvolta monopostul pe tot parcursul sezonului

de Daniel Popescu
Vineri, 17.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier susţine că Lotus va introduce permanent upgrade-uri pentru monopost, chiar dacă directorul tehnic James Allison a părăsit echipa.

Avem multe update-uri pentru E21, pe lângă provocarea de a reacţiona la viitoare schimbare a pneurilor.

Eric Boullier
Sef Lotus
Lotus insistă că nu este afectată în niciun fel de demisia directorului tehnic James Allison, unul dintre cei mai reputaţi ingineri din Formula 1.

Şeful Eric Boullier are încredere în înlocuitorul Nick Chester şi anunţă că echipa va continua programul de dezvoltare pentru monopostul E21 pe tot parcursul anului, în paralel cu dezvoltarea viitorului concurent pentru sezonul 2014.

"Avem un departament tehnic foarte puternic alcătuit din mulţi oameni. Faptul că am putut face o promovare din cadrul echipei este o ilustrare a talentului de la Enstone, iar Chester lucrează deja de ceva timp pentru a se adapta noului său rol. Avem multe update-uri pentru E21, pe lângă provocarea de a reacţiona la viitoare schimbare a pneurilor. Suntem încrezători că putem menţine performanţa şi dezvoltarea monopostului din acest an în paralel cu dezvoltarea monopostului pentru 2014 şi a noului regulament", a declarat francezul pentru site-ul oficial al echipei.

În plus, Boullier a dat asigurări că Lotus a remediat defecţiunea tehnică la suspensii care a provocat abandonul lui Romain Grosjean în Marele Premiu al Spaniei.

"Echipa noastră tehnică a reacţionat imediat, a identificat unde era problema şi a redesenat componenta pentru Monaco", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • mirel_f1
    e bine ca nu renunta la ideea dezvoltari monopostului sunt constienti ca,Raikonnen cu putin noroc poate castiga titlul,si ceea ce e bine pentru ei e ca Raikonnen puncteaza cursa de cursa....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru