Lotus speră să termine cursa de debut din Australia

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus şi-a stabilit ca obiectiv să ajungă la linia de sosire a cursei inaugurale a sezonului de pe circuitul Albert Park din Melbourne.

Obiectivul nostru este să terminăm cursa.

Nick Chester
Director tehnic Lotus
Lotus a fost echipa cu cel mai mic număr de kilometri parcurşi în sesiunile de teste premergătoare noului sezon, motiv pentru care echipa şi-a stabilit un obiectiv corespunzător pentru Marele Premiu al Australiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Potrivit directorului tehnic Nick Chester, Lotus îşi propune doar să ajungă la linia de sosire a cursei de la Melbourne, ca urmare a numeroase defecţiuni înregistrate la unitatea de propulsie furnizată de Renault.

"Obiectivul nostru este să terminăm cursa. Întrucât am parcurs atât de puţini kiloemtri, este dificil să estimăm unde vom fi în termeni de performanţă. Sincer să fiu, începem de pe o poziţie mai modestă decât am fi vrut. Cred că primele două curse vor fi foarte dificile pentru noi, dar depinde şi de soluţiile pe care Renault le va aduce", a declarat el într-un comunicat de presă.

Soluţiile la problemele pe care le-am întâmpinat sunt destul de evidente şi asta înseamnă că ar trebui să facem paşi pozitivi în termeni de fiabilitate într-un timp scurt.

Nick Chester
Director tehnic Lotus
Pe de altă parte, Chester susţine că Renault este pe punctul de a remedia defecţiunile tehnice la unitatea de propulsie, motiv pentru care echipa ar trebui să înregistreze progrese vizibile după primele curse.

"Soluţiile la problemele pe care le-am întâmpinat sunt destul de evidente şi asta înseamnă că ar trebui să facem paşi pozitivi în termeni de fiabilitate într-un timp scurt.

Din cauza numărului mic de kilometri parcurşi până acum, realitatea este că ar putea exista probleme pe care nu le-am descoperit încă şi care ar putea afecta fiabilitatea în primele curse. Există aspecte pe care le-am îmbunătăţit la fabrică după teste şi suntem dornici să vedem progresele când ajungem la Melbourne", a adăugat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (1)

  • fara Kimi si-au cam pierdut farmecul!
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru