Lotus va testa un bulgar şi un venezuelean la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.11.2010
Lotus a anunţat că îi va testa pe bulgarul Vladimir Arabadzhiev şi venezueleanul Rodolfo Gonzalez în cadrul sesiunii de evaluare dedicate tinerilor piloţi de la Abu Dhabi.

Lotus Racing a anunţat vineri la Abu Dhabi linia de piloţi pe care va miza în sesiunea de teste ce va avea loc pe circuitul de la Yas Marina la începutul săptămânii viitoare. Echipa malaeziană a decis să-i evalueze pe pilotul de orgine bulgară Vladimir Arabadzhiev şi pe venezueleanul Rodolfo Gonzalez.

Chiar dacă sunt relativ necunoscuţi în lumea sporturilor cu motor, Lotus şi-a justificat decizia prin faptul că cei doi piloţi provin din ţări în care se înregistrează o creştere accentuată a interesului pentru sporturile cu motor.

Arabadzhiev este un bulgar în vârstă de 26 de ani care a concurat în acest sezon în GP2 pentru echipa Coloni, însă a fost înlocuit de Brendon Hartley începând cu cursa de la Spa-Francorchamps. De cealaltă parte, venezueleanul Gonzales a concurat tot în competiţia GP2 pentru echipa Arden, cel mai bun rezultat al său fiind un loc 4 la Monza.

Potrivit anunţului Lotus Racing, Gonzalez va testa monopostul Lotus marţi şi miercuri dimineaţă, înainte ca Arabadzhiev să preia controlul volanului în după-amiaza zilei de miercuri.

Via | Lotus Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru