Lotus: "Vom reveni în lupta pentru podiumuri"

de Daniel Popescu
Marti, 18.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier este convins că Lotus va reveni în lupta pentru podiumuri după rezultatele modeste din ultimele două curse.

Esential 3 puncte a obtinut Kimi Raikkonen in ultimele doua curse
Lotus s-a evidenţiat în startul sezonului ca una dintre echipele cu potenţial să lupte pentru titlul mondial, iar Kimi Raikkonen a ocupat locul doi în clasamentul general pentru o bună perioadă de timp.

Echipa britanică a regresat însă brusc în ultimele două curse de la Monaco şi Montreal, unde Kimi Raikkonen şi-a trecut în cont doar trei puncte şi a fost devansat în clasamentul general şi de Fernando Alonso. Şeful Eric Boullier nu este însă îngrijorat de această situaţie şi afirmă că echipa are potenţialul de a reveni în lupta pentru podiumuri în următoarele curse.

Nu există niciun motiv pentru care nu putem reveni în lupta pentru podiumuri.

Eric Boullier
Sef Lotus
"Am pierdut poziţii, aşa că trebuie să muncim din greu pentru a menţine ritmul, întrucât monopostul este competitiv, echipa este competitivă şi nu există niciun motiv pentru care nu putem reveni în lupta pentru podiumuri", a declarat francezul pentru SkySports.

Boullier îşi bazează optimsmul inclusiv pe un nou update pentru monopostul E21 care va fi implementat cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul lunii iunie.

"Nu am avut cinci podiumuri în startul sezonului doar datorită şansei.

S-a întâmplat deoarece pachetul este competitiv. Poate că ne chinuim pe unele circuitele, dar ştim asta şi trebuie să muncim pentru a evita repetarea situaţiei. Trebuie să facem un pas înainte. Avem câteva îmbunătăţiri pentru Silverstone şi asta ar trebui să ne ajute să micşorăm diferenţa faţă de lideri", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Ca a pierdut Kimi locul doi la piloti nu e nici o tragedie. Problema e ca cel de pe locul 1 s-a distantat si mai mult. Eric Boullier poate fi optimist, ca doar e sef la Lotus, dar in Canada cele doua Lotus au fost la peste un tur de invingator. In Canada un tur inseamna 1:17-1:18 ... in 70 de ture sa termini la peste un minut e cam prea mult!
    Sper totusi sa aiba dreptate si sa fe doar o mica cadere de ritm.
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru