Magazinul oficial Ayrton Senna, o comoară pentru fanii marelui pilot brazilian de Formula 1

de Mircea Meșter
Duminica, 28.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Amintirea unuia dintre cei mai mari piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor este încă vie pentru milioanele sale de fani, iar Instituto Ayrton Senna scoate la bătaie o mulțime de obiecte și accesorii cu ajutorul vânzării cărora copiii brazilieni au acces la educație.

Deși Ayrton Senna a dispărut dintre noi acum 20 de ani, accidentul fatal de la Imola fiind încă una dintre marile enigme ale Formulei 1, statutul său de star de renume mondial a adunat milioane de fani care încă plâng lipsa unuia dintre ce mai mari piloți din istoria Marelui Circ. Iar dacă omul Ayrton Senna ne-a părăsit, Instituto Ayrton Senna, o fundație non-profit construită după moartea marelui pilot brazilian, reușește să ducă mai departe povestea acestuia ajutând anual două milioane de copii din țara natală a pilotului. Cu ajutorul donațiilor și banilor proveniți din vânzarea obiectelor promoționale care poartă numele marelui pilot, fundația le asigură copiilor brazilieni accesul facil la educație, iar profesorii și mentorii acestora beneficiază și ei de cursuri de specializare în diferite domenii importante pentru viitorul elevilor.

Dacă ați fost sau sunteți încă fanii marelui pilot sud-american, Instituto Ayrton Senna a anunțat lansarea unui nou site de pe care puteți să comandați obiecte și accesorii care poartă numele, culorile și imaginea lui Ayrton.

Magazinul ayrtonsennashop.com livrează și în România, costurile de transport sunt de 15 euro, iar colecționarii își pot completa garderoba și rafturile bibliotecilor cu o mulțime de produse care merg de la replici retro ale șepcilor, tricourilor sau combinezoanelor pe care Senna le purta în anii '80-'90 până la alternative moderne dedicate celor care își doresc să-și aducă aminte de marele pilot brazilian fără a renunța la trendurile actuale.

O șapcă Nacional precum cele purtate de Ayrton Senna atunci când sponsorul său era banca braziliană costă 30 de euro.

În magazinul online Ayrton Senna puteți găsi șepci care merg de la 25 la 35 de euro, tricouri între 30 și 45 de euro, tricouri polo între 60 și 120 de euro sau jachete și geci între 70 și 140 de euro. Dacă vă doriți obiecte de colecție, miniaturile monoposturilor pe care le-a condus Ayrton Senna se pot găsi la prețuri care pleacă de la 50 de euro și care ajung la 250 de euro pentru replica 1:18 a monopostului McLaren MP4/8 pe care Ayrton l-a pilotat în Marele Premiu al Braziliei din 1993. Nu lipsesc nici replici ale inconfundabilelor căști ale lui Senna (între 80 și 3000 de euro, în funcție de mărime).

Evident, există și opțiuni disponibile celor care nu doresc decât o amintire pentru care să nu investească doarte mult: stickerele, emblemele, cănile, steagurile și brelocurile semnate de Ayrton Senna pot fi achiziționate cu prețuri care variază între 5 și 25 de euro.

Magazinul online Ayrton Senna are și produse moderne. Această jachetă de iarnă costă 140 de euro.

via ayrtonsennashop.com

Comentarii (1)

  • Numele senna nu va disparea sau mai bine zis nu va fi uitat niciodata de catre iubitorii motorsportului. E ca si in cazul vinului vechi
    18 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru