Magneti-Marelli ar putea furniza sistemul KERS in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 03.04.2010
Compania italiana Magneti-Marelli ar putea deveni unicul furnizor al sistemului KERS pentru Formula 1 incepand din sezonul 2011.

Speculatiile privind reintroducerea tehnologiei KERS in Formula 1 capata o amploare tot mai mare, la numai cateva ore dupa ce sefii echipelor au discutat despre aceasta varianta in cadrul unei sedinte gazduite de circuitul de la Sepang.

Potrivit ultimelor informatii din paddock, compania italiana Magneti-Marelli si-a manifestat deja interesul pentru a furniza un sistem KERS unic pentru echipe incepand de anul viitor, in ciuda faptului ca team-urile analizeaza inca daca tehnologia va fi standard sau daca va putea fi dezvoltata independent.

Oferta celor de la Magneti-Marelli ar putea fi respinsa de unele echipe, in contextul in care compania italiana este o subsidiara a grupului Fiat, din care face parte si Scuderia Ferrari.

Sistemul KERS a ramas in regulamentul tehnic al Formulei 1 si in acest sezon, insa echipele au convenit de comun acord sa renunte la tehnologie in 2010 din cauza costurilor ridicate de dezvoltare.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • kers unic
    who cares
    1 1
  • NeoGalaxy
    Interesant idee, dar deja McLaren produce unitatea de management, care a produs multe probleme in trecut, fiecare cu Kers-ul lui nu este o idee asa de rea.
    2 2
  • NeoGalaxy
    "interesanta"

    WTB "edit" function :)
    2 2
  • La naiba cu macaronarii
    Sa faca KERS la cotetzele lor italiene!
    3 10
  • Care-l fute-n cur pe DRAKo
    alla fine si è un borato romanzo, quello che hai fatto con italieniiii matiii morto? Piss il tuo inglese!
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru