Magnussen speră să concureze pentru Haas în 2016

de Daniel Popescu
Marti, 15.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kevin Magnussen admite că îşi doreşte să concureze pentru noua echipă Haas dacă nu va avea un loc disponibil la McLaren pentru sezonul 2016.

Cu siguranţă mi-ar plăcea să concurez la Haas.

Kevin Magnussen
Pilot de rezerva McLaren
Kevin Magnussen a concurat pentru McLaren în sezonul 2014, însă în acest an a fost retrogradat în postul de pilot de rezervă după ce echipa l-a recrutat pe Fernando Alonso de la Ferrari.

Pentru anul viitor, Magnussen îşi doreşte să revină pe grila de start, iar cea mai bună opţiune este la Haas. Danezul a admis că ar accepta să concureze pentru nouă echipă, chiar dacă poartă şi alte negocieri.

"Nu voi nominaliza echipele cu care sunt în contact, dar s-a vehiculat că sunt în gândurile celor de la Haas. De fapt, (proprietarul) Gene Haas a admis asta în interviuri. Cred că modul în care lansează noua echipă este inteligent şi inovator. Dacă nu va exista niciun loc disponibil la McLaren, cu siguranţă mi-ar plăcea să concurez la Haas", a declarat el.

Sunt în contact cu Ron Dennis şi Eric Boullier şi, dacă va exista un loc disponibil la McLaren anul viitor, ar fi grozav.

Kevin Magnussen
Pilot de rezerva McLaren
Alonso are contract cu McLaren până în 2017, iar echipa a anunţat deja că intenţionează să-l păstreze şi pe Jenson Button.
În acest context, Magnussen admite înţelege opţiunea britanicilor, chiar dacă nu renunţă încă la speranţă.

"Sunt în contact cu Ron Dennis şi Eric Boullier şi, dacă va exista un loc disponibil la McLaren anul viitor, ar fi grozav. Ar fi fantastic să ajut echipa din poziţia în care suntem acum până la primul loc pe podium. Dar Alonso şi Button sunt piloţi grozavi, campioni mondiali, aşa că nu-i pot acuza pe Dennis şi pe Boullier că vor să-i păstreze pe amândoi", a adăugat el.

Haas a anunţat deja că unul dintre piloţii de rezervă ai Scuderiei Ferrari va concura pentru echipă în 2016, în timp ce Romain Grosjean este considerat favorit la al doilea post în cazul în care va pleca de la Lotus. 

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru