Maldonado: "Va fi un weekend dificil pentru Lotus în Canada"

de Daniel Popescu
Marti, 03.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado consideră că Lotus va avea parte de un weekend dificil în Canada din cauza configuraţiei circuitului de la Montreal, însă anticipează un reviriment în Marea Britanie, Ungaria şi Germania.

Esential 8 este numarul punctelor acumulate de Lotus in sezonul 2014
2 este numarul curselor in care Lotus a obtinut puncte
7 este locul ocupat de Lotus in clasamentul constructorilor, la egalitate cu Toro Rosso
Echipele cu motorizare Mercedes aşteaptă cu încredere Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cele care utilizează unităţi de propulsie de la Renault.

După un debut modest de sezon în care a obţinut doar opt puncte, Lotus nu este încrezătoare într-un rezultat bun pe circuitul de la Montreal. Pastor Maldonado explică faptul că circuitul nu se potriveşte deloc caracteristicilor monopostului E22, astfel că anticipează dificultăţi la sfârşitul săptămânii.

"Viteza de top şi virajele lente sunt probabil cele mai slabe puncte ale monopostului nostru.

Cu siguranţă poate fi un weekend dificil pentru echipa noastră. Nu ne aşteptam să fim în frunte din cauza tipului de circuit şi a modului în care înţelegem monopostul. Nu este prea agresiv pentru pneuri, aşa că vom vedea cum va fi când ieşim pe circuit", a declarat venezueleanul.

În acest context, Maldonado se aşteaptă ca Lotus să fie capabilă de obţinerea unor rezultate mai bune pe circuite cu o altfel de configuraţie.

"Vom fi mai aproape de plutonul fruntaş pe circuite unde avem nevoie de multă forţă de apăsare aerodinamică, precum Silverstone şi Budapesta, poate chiar şi Hockenheim. Astfel de circuite pot fi mai eficiente pentru monopostul nostru. Îmbunătăţim în fiecare zi, aşa că pe măsură ce trece timpul vom fi mai aproape de plutonul fruntaş, nu numai pe circuitele noastre preferate", a adăugat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru