Marinescu, cel mai rapid în testele de F2 de la Barcelona!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.12.2010
Mihai Marinescu a stabilit cel mai bun timp în dimineaţa primei zile de teste din Formula 2 de la Barcelona, la capătul unui duel spectaculos cu Jack Clarke.

Mihai Marinescu participă în această săptămână la sesiunea de teste de Formula 2 de pe circuitul Barcelona din Spania. Pilotul român a oferit spectacol în dimineaţa zilei de joi şi a reuşit să ocupe în cele din urmă prima poziţie în clasamentul general, după ce a fost cronometrat cu 1:36.647.

Performanţa sa a venit la capătul unei sesiuni care a început pe un circuit umed ca urmare a ploilor din noaptea precedentă, piloţii trecând la pneurile slick abia după prima oră.

Chiar şi atunci, mai multe zone acoperite cu apă au îngreunat misiunea piloţilor, iar singurii care au reuşit să lupte constant pentru prima poziţie au fost Marinescu şi Jack Clarke. Braşoveanul în vârstă de 21 de ani l-a devansat în cele din urmă pe rivalul său cu numai 0.008 secunde cu 7 minute înainte de pauza de prânz, suficient pentru a ocupa prima poziţie.

Performanţa realizată de pilotul român reprezintă un spor semnificativ de încredere, în condiţiile în care acesta speră să concureze în Formula 2 şi în sezonul 2011 pentru al doilea an consecutiv.

Pentru a-şi îndeplini acest obiectiv, românul are nevoie de un buget de 225.000 de lire sterline plus TVA, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Sesiunea de teste de la Barcelona va continua pe parcursul acestei după-amiezi.

Via | District Racing | Formula Two

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru