Marinescu, locul 2 în prima zi de teste de Formula 2 de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.12.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locul doi prima zi de teste desfăşurate pe circuitul de la Barcelona în cadrul sesiunii de evaluare din competiţia Formula 2.

Mihai Marinescu participă la începutul acestei săptămâni la o sesiune de teste de Formula 2 care se desfăşoară pe circuitul de la Barcelona.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a demonstrat că podiumul obţinut pe acest circuit în ultima etapă a sezonului 2011 nu a fost întâmplător, întrucât a impresionat pe tot parcursul zilei, împărţită în patru sesiuni distincte.

În prima sesiune, Marinescu a terminat pe locul doi după ce a fost cronometrat cu 1:36.092, fiind cu numai 0.142 secunde mai lent decât liderul Miki Monras. Ulterior, el a terminat pe locul cinci a doua sesiune după ce a fost cronometrat cu 1:37.625, însă adevărata performanţă a venit în sesiunea a treia.

Românul a fost cronometrat atunci cu 1:37.545 şi a ocupat prima poziţie în clasament, pentru ca în sesiunea finală să termine pe locul patru cu 1:36.772. În clasamentul general al primei zile de teste, Marinescu a ocupat locul doi cu timpul 1:36.092, fiind mai lent doar decât Miki Monras.

Marinescu va continua testele de Formula 2 de la Barcelona şi pe parcursul zilei de miercuri. El speră să-şi continue cariera în sporturile cu motor şi în sezonul 2012, însă în acest moment nu ştie în ce competiţie va participa, principalele sale ţinte fiind GP2 şi Wolrd Series by Renault.

Via | Formula 2

Comentarii (1)

  • MM
    Bravo Mihai. Inca o confirmare a talentului pe care il ai. Sper sa observe si sponsorii acest lucru. Succes in continuare.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru