Marinescu, locul 9 in prima sesiune de calificari de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Mihai Marinescu a stabilit al noualea timp in prima sesiune de calificari de pe circuitul de la Silverstone din cadrul primei etape de Formula 2.

Mihai Marinescu a debutat cu dreptul in competitia Formula 2, reusind sa se pozitioneze pe locul 9 in clasament in prima sesiune de calificari desfasurata sambata pe circuitul de la Silverstone.

Performanta sa este similara cu cea obtinuta in ambele sesiuni de antrenamente de vineri, pilotul roman demonstrand inca o data ca este constant in evolutiile sale. Marinescu a parcurs in total 16 tururi si a fost cronometrat cu 1:37.531, fiind cu aproximativ 1.2 secunde mai lent decat liderul Jolyon Palmer.

Rezultatele din aceasta sesiune au stabilit grila de start pentru prima cursa de la Silverstone, ce va avea loc duminica cu incepere de la ora 13:35, in direct pe postul de televiziune EuroSport 2.

Tot sambata va avea insa loc si a doua sesiune de calificari cu incepere de la ora 17:25, care va stabili grila de start pentru a doua cursa de duminica, ce se va desfasura la ora 17:35.

Iata grila de start pentru prima cursa de duminica de la Silverstone:

calificari1_silverstone

Comentarii (5)

  • Bravo
    Senzational rezultat pt debut ! Bravo Beule
    10 1
  • Felicitari
    Sper sa ii poarte noroc aceasta intamplare cu 9999
    (Locul 9 in prima sesiune de antrenamente, locul 9 in a doua sesiune, locul 9 in calificari, numarul 9 pe masina). Bafta in cursa de maine.
    7 0
  • Coincidenta?!!!
    Nea Marinescu e ca lipit de 9!!! Nr. 9 pe masina, 9 in trei antrenamente la rand... oare ce urmeaza?! O 9 clasare pe locul...
    Oricum, ii doresc numai clasari de la 9 in sus. Multa Bafta!
    8 0
  • locul 10 in calificari 2
    In calificarile 2 un loc 10 pentru Beu.
    Un timp mai slab ca in prima sesiune. 1:37:889 la aproape 1s de locul 1.
    Suna promitor. Stiu ca are starturi bune din ce am vazut la tv anul trecut. Daca reuseste sa castige 2 locuri la start, in fata lui sunt vreo 2 oameni care au mai facut piruete pe circuit si nu este exclus sa iasa...sa speram la un loc bun maine.
    0 0
  • Intrebare
    In F2 se folosesc aceleasi motoare pentru toti concurenti? sau depinde de ce noroc ai cu echipa din care faci parte? :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru