Marinescu: "Sunt fericit că am revenit pe prima treaptă a podiumului"

de Daniel Popescu
Luni, 16.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu şi-a exprimat satisfacţia pentru victoria obţinută în Formula 2 la Brands Hatch după ce a ratat prezenţa pe podium în cursele de la Spa-Francorchamps.

Esential 2 victorii a obtinut Marinescu in Formula 2 in 2: la Nurburgring si Brands Hatch
Mihai Marinescu a obţinut duminică pe circuitul de la Brands Hatch a doua victorie din acest sezon de Formula 2, după cea realizată la Nurburgring la sfârşitul lunii mai. Braşoveanul în vârstă de 23 de ani şi-a luat astfel revanşa după rezultatele mai puţin concludente din etapa precedentă de la Spa-Francorchamps, acolo unde un accident în calificări l-a împiedicat să obţină o nouă performanţă majoră.

"Mă simt foarte bine şi mă bucur că am câştigat. Am recuperat ceva puncte în faţa rivalilor în clasament şi acesta a fost obiectivul. Am avut câteva dificultăţi în manşa a doua de la Spa-Francorchamps, când am avut un accident în calificările în care aş fi putut obţine pole-ul, dar asta nu mai contează acum. Acum am revenit."

"Am ştiut că trebuie să am un start bun şi am controlat cursa de la început.

La restartul cursei (n.r - după ieşirea Safety Car-ului), Zanella a fost destul de aproape şi i-am simţit răsuflarea, dar a fost în regulă. Mi-ar plăcea ca pneurile să se comporte la fel ca astăzi până la finalul sezonului, pentru că m-am bucurat de cursă şi am putut să forţez de la început. A fost foarte bine", a declarat el la conferinţa de presă.

În urma victoriei de duminică şi a locului patru ocupat în cursa de sâmbătă, Marinescu a urcat pe locul trei în clasamentul general la un singur punct în spatele lui Christopher Zanella. În plus, el are de recuperat un deficit de 38.5 puncte în faţa liderului Luciano Bacheta.

Via Formula2

Comentarii (2)

  • adidor77
    Feliciatri Mihai, si la cat mai multe victorii !
    Rusine pentru sport.ro ! De fapt denumirea corecta ar trebui sa fie fotbal.ro pentru ca la ei pe locul 1 e fotbalul, pe locul 2 e fotbalul iar pe locul 3 tot fotbalul. Mai putin si erau in stare sa rateze startul cursei pentru a da a 21-a oara interviuri cu Andone si alte "vedete" de la dinamo. Cat despre podiumul de premiere ... vise, nu era important ca doar nu a castigat un roman. Asadar rusine, rusine, rusine sport.ro.
    16 0
  • Grande Mihai.Esti tare.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru