Marinescu, ultimul loc în a doua cursă de la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 23.05.2010
Mihai Marinescu a terminat pe ultimul loc a doua cursă de Formula 2 de la Monza, însă a reuşit să stabilească cel mai bun timp pe turul de circuit.

Mihai Marinescu a avut parte de o nouă cursă cu peripeţii în Formula 2, de data aceasta pe circuitul de mare viteză de la Monza.

Deşi a obţinut un excelent loc 5 în calificări, Mihai Marinescu a fost din nou lovit de defecţiuni tehnice la monopost şi nu a putut lua startul. Blocat pe pistă la stingerea luminilor roşii, romanul a fost lovit din spate de italianul Demarco, care nu a mai putut evita contactul şi a fost nevoit să abandoneze.

În cele din urmă, braşoveanul a reuşit să plece de pe loc, însă a intrat imediat la boxe pentru remedierea defecţiunilor şi a revenit pe pistă pe ultimul loc, la două tururi în spatele plutonului fruntaş.

Ulterior, pilotul nostru a făcut o cursă anonimă şi a terminat pe locul al 16-lea şi ultimul, însă a ieşit în evidenţă prin stabilirea celui mai bun timp. Marinescu a fost cronometrat cu 1:41.439, în condiţiile în care niciun alt pilot nu a reuşit să coboare sub pragul de 1:42.000.

Evenimentul a fost câştigat de britanicul Palmer, acompaniat pe podium de rusul Afanasiev şi de conaţionalul său Bratt la finalul unei curse pline de spectacol cu multe incidente şi patru abandonuri.

Următoarea etapă de Formula 2 va avea loc în perioada 18-20 iunie pe circuitul Zolder din Belgia.

Comentarii (5)

  • mda...
    Pacat. Mare mare pacat. Chiar nu stiu ce e de spus
    11 5
  • :(
    Are potential...da' are si ghinion.Insa cine stie...poate se face remarcat si in cativa ani il vedem in niste Formule superioare,pentru ca sa fim seriosi...piloti in F1 nu cred ca vom avea vreodata,decat daca-si face Miki echipa si-l aruna pe "marele" Doru p-acolo.
    4 1
  • Frumos!
    Adevarul e ca l-am vazut prima oara, in cursa, sambata. Se pare ca nu prea are noroc cu startul...si sambata a avut probleme cu el. In rest am ramas placut surprins de evolutia lui pe pista. Un baiat bataios, care stie sa-si apere pozitia in cursa, iar cand trebuie sa atace se descurca si acolo bine. Lui Marinescu ii doresc tot norocul din lume, pentru ca in sportul asta ii trebuie si asa ceva si sa o tina tot asa mai departe, parerea mea e ca o sa fie bine. Pacat ca nu sunt mai multi piloti de-ai nostri la nivelul asta, macar. Bafta pentru mai departe!
    9 0
  • Cursa de la Monza
    Felicitari Mihai!!! ... poate ca data viitoare va fi cu mai mult noroc! De asemenea este re marcat comentariul de pe Eurosport... a fost o gura de aer proaspat... :)
    4 0
  • Startul
    am urmarit cursele mai bine zis prima ca la a doua am schimbat cand am vazut ca ramane pe pista la start, trebuie sa lucreze la start, are talent cu carul dar startul e puctul slab, masina e buna daca a scos cel mai rapid tur, sa speram ca si sponsorii lui vor avea intelegere si-i mai acorda o sansa , in rest numai bine
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru