Marussia: "Concurăm în 2013 chiar dacă nu semnăm noul Acord Concorde"

de Daniel Popescu
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia afirmă că va fi prezentă pe grila de start a sezonului 2013 chiar dacă nu a fost invitată încă să semneze noul Acord Concorde.

Marussia este singura echipă care nu a primit încă o ofertă din partea lui Bernie Ecclestone pentru semnarea noului Acord Concorde valabil pentru perioada 2013-2020.

Presa internaţională speculează că Bernie Ecclestone intenţionează să renunţe la schema de bonusuri prin care recompensează inclusiv echipa care termina pe locul 10 în clasamentul constructorilor, întrucât Caterham şi-a consolidat această poziţie în ultima perioadă, iar HRT s-a retras din competiţie.

Chiar dacă Acordul Concorde este esenţial pentru Formula 1, echipa din Rusia afirmă că va concura în sezonul 2013 chiar dacă nu va primi invitaţia de a semna acest document oficial.

Urmareste Automarket
"Ultimul lucru care ni s-a spus a fost că repartizarea veniturilor va fi aceeaşi.
Dar sincer să fiu, atât timp cât nu există niciun acord, cine ştie? Dar asta nu are niciun efect asupra prezenţei noastre. Vom fi aici fără nicio îndoială. Depinde numai de Ecclestone dacă ne va da un contract. Este ciudat că unele echipe au deja unul, iar altele nu. Trebuie să-l întrebaţi pe deţinătorul drepturilor comerciale sau FIA pentru a afla de ce"
, a precizat Graeme Lowdon, directorul sportiv al echipei Marussia.

Via GMM

Comentarii (3)

  • GrosJan
    oricum nu intereseaza pe nimeni daca concureaza Marussia
    8 3
  • Daca toate echipele inscrise in competitie cotizeaza corect ar fi sa primeasca toate si o recompensa in bani.
    Daca nu altceva un ... premiu de consolare ca au participat.
    Nu da faliment F1 (cu atat mai putin Ecclestone) daca le da la toti ceva banuti.
    7 0
  • Las' sa fie si Marussia pe acolo...maine poimaine te trezesti ca Mercedes se supara si dispare ca magarul in ceata, Toro Rosso la fel (mai ales ca Mateschitz deja i-a urecheat), dupa aia o sa para grila goala...ati uitat asa repede cum au disparut in 2009 si Toyota, si BMW , si Honda si Super Aguri, de-au ramas doar 20, si aia cu emotii... Acuma is inca 22 cu tot cu Marussia, mai e loc de joaca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru