Marussia negociază vânzarea echipei cu un nou grup de investitori

de Daniel Popescu
Luni, 19.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia a început negocierile cu un nou grup de investitori şi a amânat licitaţia în care urma să vândă monoposturile echipei.

Esential 80 de milioane de euro este datoria celor de la Marussia
Şansele celor de la Marussia de a rămâne pe grila de start a Formulei 1 şi în sezonul următor au crescut uşor la începutul acestei săptămâni, după ce administratorul echipei a anunţat amânarea licitaţiei programată pentru miercuri, când urma să vândă monoposturile şi componentele acestora.

Casa de licitaţii a refuzat să dezvăluie motivele care au stat la baza acestei decizii, însă postul de televiziune SkySports a dezvăluit că Marussia a iniţiat negocieri cu un nou investitor pentru salvarea echipei de la închidere.

Marussia apare deja pe lista echipelor participante în Formula 1 în sezonul următor sub numele Manor, iar fostul şef Graeme Lowdon este optimist în privinţa şanselor echipei de a rămâne în Formula 1.

"Din punct de vedere tehnic este posibil. Muncim din greu şi nu este uşor, dar cu siguranţă pentru echipă există posibilitatea de a continua şi ar fi o veste bună pentru Formula 1 şi pentru fani.

Este foarte important când eşti implicat într-o echipă şi nu este ceva ce poţi lăsa baltă cu uşurinţă", a explicat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru