Marussia nu a semnat încă acordul comericial cu Ecclestone

de Daniel Popescu
Vineri, 08.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia riscă să nu poată apărea în timpul transmisiunilor TV din noul sezon ca urmare a faptului că echipa nu a semnat încă un acord comercial cu Bernie Ecclestone.

Cu numai şapte zile înainte de prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Australiei, Marussia este singura echipă care nu a semnat încă un acord de natură comercială cu Bernie Ecclestone.

Acest lucru nu va împiedica echipa din Rusia să ia startul în noul sezon, însă monoposturile Marussia nu vor putea apărea în cadrul transmisiunilor TV în lipsa unui contract semnat între cele două părţi.

"Sunt în discuţii active cu deţinătorul drepturilor comerciale, dar până astăzi (n.r - joi) nu avem un contract semnat cu ei", a declarat un purtător de cuvânt al echipei pentru publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
În ciuda faptului că echipa ar putea avea probleme cu sponsorii dacă aceştia nu vor apărea pe micile ecrane, Marussia susţine că Ecclestone este singurul afectat de această problemă.

"Suntem destul de aproape.

Nimic nu este semnat, dar suntem destul de aproape. Este vital pentru Ecclestone (n.r - să semnăm contractul) pentru că fără el nu va fi capabil să ne filmeze", a declarat John Booth cu o săptămână în urmă pe circuitul de la Barcelona.

Echipele de Formula 1 ar fi trebuit să semneze un nou Acord Concorde, însă Ecclestone a preferat să semneze înţelegeri separate cu fiecare echipă în parte, cu excepţia Marussia.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Jugarugabi
    Da' Ecclestone asta e un zeu al Formulei 1, vad...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru