Massa: "Testele din Bahrain, o adevarata competitie"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.02.2009
Felipe Massa sustine ca testele efectuate de Ferrari, BMW-Sauber si Toyota in Bahrain au reprezentat o adevarata competitie intre cele trei echipe.

Timp de doua saptamani, Ferrari, BMW-Sauber si Toyota au testat in desertul din Orientul Mijlociu in perspectiva sezonului 2009.

Desi in mod obisnuit testele nu reprezinta o lupta pentru cel mai bun timp, ci mai degraba o cursa pentru setarea corespunzatoare a monoposturilor, Felipe Massa crede ca intre cele trei team-uri prezente la Sakhir a existat o adevarata concurenta.

"Cred ca ne-am facut treaba aici, in Bahrain. Toyota si BMW-Sauber au fost foarte competitive alaturi de noi, asa ca fiecare zi a fost ca o competitie intre toata lumea. A fost foarte bine sa venim aici", a declarat brazilianul pentru publicatia Gulf News Daily.

Prima saptamana de teste a fost grav afectata de o furtuna de nisip, insa lucrurile s-au imbunatatit semnificativ in a doua saptamana, fapt remarcat si de pilotul Scuderiei Ferrari. "Ce am facut in ultimele zile de teste a fost foarte bine fata de zilele pe care le-am pierdut saptamana trecuta. Cu siguranta a fost pacat sa pierdem acel timp, dar am parcurs peste 100 de tururi de zi si asta este foarte important pentru fiabilitate si pentru a invata putin mai mult despre masina".

"Acum, marea intrebare este cine va reusi sa imbunatateasca pana la prima cursa. Cred ca mai avem ceva timp si sunt convins ca putem imbunatati foarte mult. Nu inseamna ca ce am vazut aici se va repeta la prima cursa. Ma astept ca toate echipele sa fie foarte competitive", a mai precizat vicecampionaul mondial.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru