Massa va reveni luni in Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 31.07.2009
Felipe Massa va fi externat din spitalul de la Budapesta luni dimineata, si nu duminica, asa cum s-a vehiculat in cursul acestei dimineti.

Medicii de la spitalul AEK din Budapesta au dezvaluit ca Massa va fi externat luni, in cazul in care brazilianul nu va suferi alte complicatii.

Informatia vine la scurt timp dupa ce initial s-a speculat ca acest eveniment va avea loc duminica.

"Starea lui Felipe continua sa se imbunatateasca. Este foarte bine si deja am decis sa se intoarca luni acasa, in Brazilia. Cred ca aceasta decizie spune tot ce vreti sa stiti despre el", a declarat Dino Altmann, medicul sau personal, citat de agentia de presa Reuters.

Informatia a fost confirmata inclusiv de site-ul oficial al Scuderiei Ferrari, care a anuntat ca Massa va incepe un program de reabilitare la Sao Paulo. In acest moment nu se stie momentul exact al revenirii brazilianului in Formula 1, acesta urmand sa fie inlocuit temporar de septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Via | Reuters | Ferrari

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Interesant este ca Felipe a cerut ca Shumi sa-i piloteze masina. Cel putin asa arata filmele pe care le-au prezentat Ferrari si sau Eurosport. Felipe l-a cerut express pe Schumi si Di Monte se pare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru