McLaren aduce o nouă aripă faţă în India

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.10.2011
McLaren va utiliza o aripă faţă de specificaţie nouă în India, ca parte a programului de dezvoltare pentru sezonul 2012.

McLaren se alătură echipelor care se folosesc de ultimele curse ale sezonului pentru a dezvolta noi componente pentru monoposturile de anul viitor.

În Marele Premiu al Indiei de la sfârşitul acestei săptămâni, echipa britanică va evalua o nouă aripă faţă, pe care intenţionează să o utilizeze pe viitorul monopost MP4-27.

"Aducem câteva componente aerodinamice noi la acest eveniment. Avem o aripă faţă nouă, aşa că acesta este principalul lucru şi sperăm să facem un pas înainte în ultimele curse. Ne apropiem de finalizarea update-urilor pe care le vom aduce în acest an, dar cu lucruri precum aripa faţă vom continua şi anul viitor, întrucât regulamentul pentru puntea faţă este exact la fel", a declarat Paddy Lowe, directorul departamentului de inginerie al McLaren.

Chiar dacă cele două titluri mondiale au fost deja decise, Lowe speră ca McLaren să repete performanţa din Coreea de Sud, acolo unde Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul, în special datorită similarităţilor intre circuitele Yeongam şi Buddh.

"Circuitul are multe similarităţi cu Coreea, aşa că prevăd că ne vom poziţiona aproximativ la fel ca acolo comparativ cu rivalii noştri.

Evident, acolo ne-am descurcat grozav, am obţinut primul pole position din acest an cu Hamilton, aşa că suntem încrezători că putem furniza acelaşi nivel de performanţă în această sâmbătă. În cursă a părut să fie un echilibru între cele trei echipe de top, aşa că vom vedea ce se va întâmpla, dar suntem optimişti", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Taguri: India, McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru