McLaren, Ferrari şi Renault vor face demonstraţii de F1 în Rusia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.07.2011
McLaren, Ferrari, Renault şi Virgin Racing vor face duminică o demonstraţie de Formula 1 pe străzile capitalei Rusiei, Moscova.

Rusia va găzdui în acest weekend un adevărat regal dedicat Formulei 1, în cadrul evenimentului anual City Racing care va avea loc simultan cu Festivalul Formula Sochi.

Nu mai puţin de patru echipe de Formula 1 vor oferi demonstraţii cu monoposturile cu care au concurat în competiţie în ultimii ani pe un circuit stradal temporar cu o lungime de 4.5 km, amplasat în zona Kremlinului.

Astfel, Giacarlo Fisichello va pilota monopostul Ferrari F10 din sezonul precedent, Jenson Button va urca la volanul unui McLaren MP4-23, în timp ce Vitaly Petrov îşi va încânta conaţionalii cu un Renault R30. Nu în ultimul rând, Virgin Racing va fi prezentă la eveniment cu monopostul VR-01 din sezonul 2010, care va fi pilotat de Timo Glock şi Jerome D'Ambrosio.

Dintre cele patru echipe prezente la eveniment, trei au legături mai mult sau mai puţin strânse cu Rusia: Ferrari este sponsorizată de producătorul rus de software de securitate Kaspersky, Renault îl are în cadrul echipei pe rusul Petrov, în timp ce Virgin este deţinută de constructorul auto rus de maşini sport Marussia.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru