McLaren: "Suntem mult prea lenti"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.03.2009
Norbert Haug a admis ca monopostul McLaren este mult prea lent inaintea debutului noului sezon, insa oficialul Mercedes este convins ca echipa poate remedia problema.

McLaren a reprezentat marea dezamagire in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana, echipa monopolizand in aproape fiecare zi ultima pozitie in clasament.

Desi motivele pentru performantele sub asteptari sunt inca incerte, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, spune ca echipa are abilitatea de a le rezolva la timp in perspectiva primei curse a sezonului.

"Suntem mult prea lenti in acest moment, dar vom munci din greu pentru a reveni in frunte", a declarat Haug pentru agentia de presa DPA.

Rezultatele mai mult decat mediocre ale celor de la McLaren au atras inclusiv atentia pilotilor de referinta din Formula 1, Fernando Alonso si Felipe Massa. Pilotul echipei Renault nu a ratat ocazia sa il "intepe" pe fostul sau coechipier Lewis Hamilton. "Au testat cu ambii piloti si nu s-au descurcat prea bine", a spus spaniolul.

De partea celalalta, vicecampionul mondial prefera sa fie mult mai precaut, anticipand ca McLaren are capacitatea de a-si reveni pana la cursa de la Melbourne.

"Inca pot sa imbunatateasca si au inca o sesiune de teste de care noi nu beneficiem, asa ca pot descoperi cce merge prost. Cu siguranta este surprinzator sa vezi McLaren in spate, dar trebuie sa ii respectam si sa asteptam prima cursa a sezonului pentru a avea o idee clara", a precizat pilotul Scuderiei Ferrari.

Comentarii (6)

  • Deci...
    puneti mana si reveniti-va, ca e groasa! Ma enerveaza ca oficialii nu spun nimic despre motivul principal al acestor contraperformante, desi toate indiciile duc spre eleronul spate... HAI, C-AVEM TREABA, sa nu ne prinda inceputul campionatului "in offside"! Acum sper sa n-aiba prea multi "Dorel" in echipa...
    0 0
  • escule...
    ti-am mai spus sa fii calm. Nu e dracul atit de negru pe cit se vrea sa se creada. Opinia mea e ca da, au ceva probleme, dar pot sa fac pariu ca toti au, desi unii nu o arata sau recunosc. McLaren joaca putin teatru, nu pot spune exact de ce, insa imi pot imagina ce au de cistigat de aici. Nici ei nu sunt "varza", dupa cum nici BGP nu sunt chiar asa de "profi" cum vor sa para. Ei au nevoie de sponzori, bani si, ca atare au pus in scena show-ul de la teste pentru a-si asigura viitorul. Se poate sa ma insel, nu am descoperit eu drumul drept :P. Ba chiar mi-ar place sa ma insel, insa nu cred. Dar, toate aceste valuri de stiri si informatii nu fac decit sa ne mareasca dorinta de a se termina odata lunga asteptare si sa ne aduca nivelul de rabdare la punctul culminant. Toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa inceapa ! Cit despre Dorel, stai linistit ca o face "mai cu talent", asa ca va fi de bine =)). Nu Dorel e cel care e problema, ci ceilalti 15, care stau pe margine si ii cintaresc talentul lui Dorel !
    0 0
  • @...
    dar ferrari de ce nu beneficiaza de teste???
    0 0
  • PARDON, michelle...
    ...ceilalti 15 de pe margine PAR doar ca , cantaresc talentul lui Dorel. In fapt, ei nu fac nimic altceva decat sa propteasca cozile lopetilor. Aaa si mai fac ceva: umbra! ;o) Altfel, cum am mai spus-o, nici eu nu-mi fac foarte mari griji ptr ca si daca au probleme au capacitatea de a le rezolva. Ce-i drept: McLaren si B GP ne-au cam "intaratat" saptamanile astea, nu gluma! LET THE SHOW BEGIN! Bafta!
    0 0
  • @scuderia
    Ferrari, Toyota si BMW-Sauber au avut o sesiune de teste in plus in Bahrain fata de restul echipelor. La Jerez vor testa doar celelalte 7 echipe.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kers
    Presupun ca stiti ca Brown nu are testat niciodata masina nici cu Kers nici fara pentru ca nu au dezvoltat asa ceva. Plus ca nici Williams nu a folosit Kers inca. Asta daca cineva mai si se uita la masinile de teste ale celor 2 echipe...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru