Mercedes a introdus vineri un update major pentru monopost

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.03.2011
Mercedes GP a introdus vineri un update semnificativ pentru monopostul W02 în a patra zi de teste de la Barcelona.

Mercedes GP şi-a respectat promisiunea şi a introdus o nouă serie de update-uri pentru monopostul W02,  care au sosit în noaptea trecută pe circuitul de la Barcelona.

Astfel, după ce în primele zile de teste a evaluat un nou sistem de evacuare, Mercedes GP a introdus o nouă aripă fată, pe lângă noi dezvoltări cu caracter general de natură aerodinamică. Prin aceste îmbunătăţiri, configuraţia monopostului se apropie vertiginos de cea care va fi utilizată în prima cursă a sezonului din Australia.

Rezultatele s-au transpus imediat pe circuit, acolo unde Michael Schumacher a stabilit cel mai bun timp după primele două ore de teste după ce a fost cronometrat cu 1:21.268. Germanul este urmat în clasamentul intermediar de Fernando Alonso (Ferrari) şi Rubens Barrichello (Williams). Totuşi, timpii trebuie analizaţi cu precauţie, din cauza cantităţii necunoscute de combustibil şi a programului adoptat de fiecare echipă în parte.

Via | Autosport

Comentarii (36)

  • fun-F1
    Pt. toti cei care il blameaza pe Schumi: in acest an veti avea o surpriza TARE neplacuta...
    20 4
  • toate cele 4 zile
    nu sunt total relevanti timpii dar nici irelevanti... mai ales ca macar in una din zile cineva a facut simulare de calificari si deci a terminat pe primul loc, deci cam ala e potentialul masinii ... si uitati-va cum au progresat timpii 1-22-5/ 1-21-8/ 1-21-7 iar azi schumi are 1-21-2, deci e oricum cu jumae de sucunda mai rapid decat cel mai rapid tur de pana acum
    11 1
  • Schumy
    Ceva imi spune ca incepem sa vedem unul din cei 3 piloti care se va situa pe podium la sfarsitul anului. Cine o fi oare...........?
    MSC
    14 2
  • Mavric
    @fun-F1
    Ajung la concluzia ca prostia e o forta paranormala...am preferat sa n-o consider "supraomeneasca" deoarece se observa la acest om "fun-F1" (sau poate e venit de pe alta planeta si atunci...) ce-l ajuta sa faca "din tzantzar armasar" considerand ca acest rezultat inregistrat in teste echivaleaza cu castigarea pe 2011 a camionatului de Schumacher si echipa Mercedes.
    Mai "fun-F1" sincer ii multumesc lui Daniel Popescu ca site-ul lui transmite numai informatii nu si mirosuri ca altfel ne-am fi intoxicat de aerele care ti le dai.
    3 24
  • Mavric
    All
    Nu va faceti griji! Cei ce postam de vreme lunga pe acest site stim ca mai intai trebuie sa verficam id-urile celor ce comenteaza si apoi daca primim numai voturi negative e clar ca dandu-le cu adevarul peste fata le-am provocat simtome echivalente cu celor ce le citeste popa :))
    1 19
  • Mavric
    @Javric
    Vielleicht ich werden antworten später, ich bin müde jetzt.
    4 12
  • Maveric
    Bai Maveric, tu nu te-ai saturat de voturi negative .... Intelege odata pt totdeauna ca MSC a fost si va ramane o forta.Cu toate ca multi il urasc sunt mai multi cei ce il iubesc.
    Ia exemplu anul 2009 cand a anuntat revenirea , a doua zi toate bilete la Spa erau vandute. Eu nu stiu, fanul caarui pilot esti dar as vre sase retraga si sa anunte revenirea dupa 3 ani sa vedem daca are acelas efect.
    P.S. Daca nu sti fanu nimanuni, ter og sa nu mai "latri" aiurea doar de dragu de a face valuri.
    18 2
  • Mavric
    @Jaros
    Am sa-ti spun si poate n-o sa ma crezi: sunt fan Schumacher numi ca nu sunt un "dezlipit de realitate", iau fiecare informatie si-o analizez "la microscop" pentru ca nu-mi place sa merg pe muchie de cutit si sa dau verdictul pe baza sentimentelor de afectiune similare cu ale astora. Asa ca si dusmanului meu ii voi spune ca e nevinovat daca asta-i adevarul si tatalui meu ii voi spune ca e vinovat daca asta-i adevarul.Din cauza comportamentului lor le spuneam cu ceva vreme in urma ca da semne a se da cu ruj inaintea fiecarei curse sau emisiuni la care se afla Schumecher (sper sa intelegi ce-am vrut sa zic, si ca am ales metoda asta pentru a nu spune lucrurilor pe nume).
    1 15
  • Mavric
    @Jaros
    "Ia exemplu anul 2009 cand a anuntat revenirea , a doua zi toate bilete la Spa erau vandute"-care e salariul tau in functia de casier la ghiseul unde se vand bilete? :))
    Te rog si eu la randul meu sa iei exemplu sf.anului 2010 cand era jale pe capul fanilor Schumacher cand "ala mic" conational cu Schumacher si coechipier de echipa l-a devansat cu un numar de puncte aproape dublu ;) Va rog sa ma iertati ca va aduc aminte de acea "lovitura"!
    1 13
  • fun_f1
    @Mavric
    prefer sa nu intru in polemici cu astfel de personaje...
    Bai nesimtitule, ai mancat din aceeasi oala cu mine, de ai un astfel de ton?
    13 1
  • @Mavric
    Este "adevărul" tău... nu? Nu Adevărul adevărat!

    Uite Mavric, eu nu am fost supărat la sfârșitul anului 2010. Ba mai mult, eram bucuros că Schumacher a revenit pe pistă. Este o plăcere pentru mine să-l văd pe "moș". Mă sint mai tânăr, revin amintirile... parcă Spa '98 a fost ieri.

    Nu cred nici eu în al 8-lea titlu, dar nu conteză, am cu cine să țin, atâta tot.

    Din 2006 eram nehotărât, F1 nu mai avea scop ptr mine, am crescut cu Schumi, privesc F1 din '86 (Hungaroring), inițial fan Prost, pe urmă Schumacher. Acuma, aștept fiecare "Mare Premiu" cu nerăbdare. Pentru mine anii 2007-2009 au fost doar inerția a "ceea-ce-a-fost" odată, adică nu au avut scop în sine (mă refer doar la F1).
    Mulți oameni din generația mea (anii '70) simt la fel. Dinozaurul (Schumi) este pe pistă, iar noi în fața televizoarelor.
    14 2
  • Mavric
    @coman_norbert
    "eu nu am fost supărat la sfârșitul anului 2010. Ba mai mult, eram bucuros că Schumacher a revenit pe pistă"-adica rezultatele lui modeste nu v-au adus un gram de suparare?Din nou sentimentele voastre exagerate, nu pot sa spun ca va dezlipeste de realitate pentru ca adevarul vi-l dezvalui, numai ca-n acelasi timp va determina sa-l ocoliti s-o luati pe aratura si sa-ncercati sa ma aburiti....:)) Auf Wiedersehen!
    2 11
  • salutare
    @mav(e)ric
    esti pe aceeasi lungime de unda cu mine!Degeaba incerci sa le iei ochleraarii de cal,acestor semidocti ale formulei1,daca nu vor.Le plang de mila,mai ales ca vad acest minunat sport,doar dintr0un singur punct de vedere!
    1 8
  • @mad79
    Se îneacă Mclaren-ul de ai devenit un adevărat fan al Formulei 1, așa fără preferințe personale? :)
    Se poate să nu mai ai ochelari de cal?
    Gata... îl salutăm pe mad79 cel imparțial. :)

    Cei ce se aseamănă se adună... Mavric, mad76, ctinmihai.
    Cei mai imparțiali, cei mai realiști, cei mai cu picioarele pe pământ, cei mai frumoși, cei mai deștepți, cei mai...
    7 1
  • bleah
    @CR
    bleah
    se dau cumva puncte in intersezon si nu stiu eu?vedem cum sta treaba abia in noiembrie pana atunci,fa joc de glezne si pregateste0te!
    0 7
  • Javric
    @Mavric
    Schumi e pe primul loc azi... Te tavalesti in chinuri?
    5 2
  • Javric
    @mad79
    Dupa cum spunea coman_norbert intr-un fel sau altul, a mers bine azi McLaren! Impartialule...
    4 1
  • Javric
    Despre Schumi
    Multi ïmpartiali"ati sustinut ca se va face de rusine Schumi deoarece intoarcerea lui la aceasta varsta n-o sa fie de succes tocmai din cauza varstei. Calificari, cusa sau teste, uite ca nu e ruginit. De ce nu ar putea lupta cu ceilalti pentru victorii daca masina merge bine? Hai Mavric, spune-ne tu adevarul, ca doar tu le stii pe toate cu adevarat, esti singurul impartial dintre noi!
    2 0
  • salutare
    javric de la javra?nu stiu si nici nu ma intereseaza,cert este ca te avanti asa cum am zis nu trebuie sa fii "impartial",ca sa iti reafirm faptul ca aici nu se dau puncte!sa-l vedem pe'mos',in curse!e usor sa fii primul pe 1-2 ture,sa-l vedem dupa 50!
    0 3
  • Javric
    @mad79
    Nu cred ca ma avant. Dau peste nas (cum ii place sa spuna stie el cine) celor care s-au avantat sa faca o troaca de porci din cel mai mare campion de formula 1
    0 0
  • Mavric
    @Javric
    Doua intrebari iti spun si gata:
    1-pilotii Formulei1 au parcus 1m din nr.total de km stabiliti pentru campionatul anului 2011?;
    2-"celor care s-au avantat sa faca o troaca de porci din cel mai mare campion de formula 1"-daca tu spui ca asta facem din el cu aceste vorbe "de doi bani" cum probabil le consideri tu, atunci Rosberg ce-a facut din el anul trecut cu acele fapte REALE SI DE VALOARE tinand cont ca cei doi au concurat pe acelasi circuite si cu aceleasi monoposturi?
    0 1
  • Javric
    @Mavric
    Ai uitat de:

    3. Schumacher s-a intors dupa 3 ani de absenta intr-un sport cu alte reguli, alte masini, alte personaje; o sa revina sus dar nu se putea sa fie direct in postura sa castige curse pe banda.
    4. Rosberg este in Formula1 de vreo 4-5 ani si nu a castigat nici o cursa.
    Sunt la fel de obiectiv ca si tine? Vei vedea anul acesta un Schumi "conectat" la maxim.
    4 0
  • Msc
    Intorcandu-se dupa 3 ani in F1 si gasind alte reguli, alte masini, mi se pare normal sa nu fie la inaltime. Cred ca s-a vazut clar ca spre sfarsitul sezonului a fost semnificativ mai ok. In plus, un lucru FOARTE important este ca masina din 2010 fusese facuta de Button, care a declarat ca prefera o masina care subvireaza un pic, in timp ce schumacher prefera o masina care supravireaza. Anul asta insa, a trecut perioada de (re)acomodare, masina este facuta chiar de el. Daca va avea sanse la titlu sau macar la un podium, depinde de cat de buna este masina comparativ cu ceilalti. Cu Rosberg insa, zic eu ca se va schimba drastic situatia anul asta.
    In orice caz, eu ma bucur enorm ca s-a intors in F1, orice ar zice oricine si indiferent daca mai poate face fata la varsta pe care o are, el ESTE cel mai mare campion pe care l-a vazut formula 1 pana acum si este o placere sa-l vad inapoi pe circuit.
    5 0
  • Mavric
    @Javric&Radu
    Javric:
    "Rosberg este in Formula1 de vreo 4-5 ani si nu a castigat nici o cursa."- si de ce n-ai preferat sa mai mentionezi ca ca acel pilot tanar si "pros" lipsit de experienta si fara o cursa castigata-n F1 l-a depasit pe septuplului campion mondial de Formula 1 cu un punctaj aproape dublu? Te dor degetele de la tastatura? Neee...te doare pe tine altceva...:))
    Radu:
    "Intorcandu-se dupa 3 ani in F1 si gasind alte reguli, alte masini"-o iei si tu pe aratura precum "javric" ala... da-mi voie sa mai adaug eu ceva: "Intorcandu-se dupa 3 ani" fara antrenament pentru curse de F1(atat fizic cat si moral), 3 ani ce i-au permis batranetii sa puna mai mult stapanire pe corpul lui si sa-l "oboseasca", "si gasind alte reguli, alte masini" ce-n astia 3 ani cat Schumy a imbatranit ele s-au dezvolta (deci practic intineresc si prind mai multa forta) si parca si un tanar "Schumy" de aceasi nationalitate dar in echipa Red Bull(ma refer la Vettel), mi se pare o absurditate, nu revenirea lui in F1 ci increderea voastra ca Schumacher va mai castiga un campionat in F1.
    0 2
  • Mavric
    @Javric
    Si tot nu mi-ai raspuns la intrebarea aia: "daca tu spui ca asta facem din el cu aceste vorbe "de doi bani" cum probabil le consideri tu, atunci Rosberg ce-a facut din el anul trecut cu acele fapte reale si de valoare tinand cont ca cei doi au concurat pe acelasi circuite si cu aceleasi monoposturi"; aici mai adaug o alta vorba de-a ta: "Rosberg este in Formula1 de vreo 4-5 ani si nu a castigat nici o cursa". Ce-a facut ma "nimic"-ul ala de Rosberg din Schumacher? De ce nu raspunzi?
    0 2
  • Javric
    @Mavric
    Nu ai capacitatea sa gandesti per ansablu, tu vezi doar o fragment din realitate. Daca o sa imi spui povestea asta dupa toti cei 3 anii in care Schumacher a concurat dupa intoarcerea sa, o sa zic da, Schumacher a fost tradat de varsta. Dar, avand in vedere ca mai sunt 2 ani in care Schumacher va fi acolo, am incredere in el MAXIMA ca va castiga CURSE. Pana la campionat e cale lunga si aproape imposibila.

    Mavric, cat i-a luat lui Vettel sa se remarce dupa venirea sa in Formula 1? Remember Toro Rosso si cursele lui mai ales pe ploaie?
    Mavric, cat i-a luat lui Schumacher sa se remarce la venirea sa in Formula 1? Remember Jordan? Remember calificare pe locul 7 in prima cursa dupa care l-a tradat motorul? Ca doar era o echipa cu putine pretentii la vremea aceea...
    Mavric, cat i-a luat lui Senna sa re remarce in F1?
    In cazul lui Alonso nu mai retin exact cum a fost dar are mentalitate de campion si sunt sigur ca nu i-a fost greu sa se remarce imediat.

    Vezi tu, de aia cred eu ca Rosberg niciodata nu il poate surclasa pe Schumacher decat in cazuri exceptionale cum a fost anul trecut. Lipsa din Formula 1 pentru 3 ani, varsta inaintata, alte reguli, alte cauciucuri (slick), alta echipa decat Ferrari, etc, etc, toate au facut posibil ca Rosberg sa il devanseze cu numar de puncte dublu.

    Sa rezumam, intrebarile alea pastreaza-le pentru finalul lui 2012 sau, mai bine uita de ele pentru ca nu vei avea ocazia niciodata sa mi le pui atunci.
    0 0
  • Mavric
    @Javric
    "Dar, avand in vedere ca mai sunt 2 ani in care Schumacher va fi acolo, am incredere in el MAXIMA..."-ca cei 2 ani nu-l va imbatrani in continuare ci-l va intinerii? :))
    "....cred eu ca Rosberg niciodata nu il poate surclasa pe Schumacher decat in cazuri exceptionale cum a fost anul trecut"-alege dintre "niciodata" sau "candva" cand o sa poate pe buna dreptate cum a fost anul trecut.
    Deci revenim la intrebarea anterioara: ce-a facut din Schumacher anul trecut?
    0 1
  • Mavric
    @Javric
    O iei in continuare pe aratura si eviti raspunsul?
    0 0
  • Javric
    @Mavric
    Tu o iei pe aratura, nu eu. Nu gandesti per ansamblu, ti-am mai zis. Schumacher a fost surclasat in 2010 de catre Rosberg la puncte. Dublu. E evident si este negru pe alb, DAR tu uiti de handicapurile majore ale lui Schumi de anul trecut.

    Eu vad realitatea de anul trecut cam asa: Schumi a alergat 50 metri avand un picior in ghips iar Rosberg a alergat langa el tot 50 de metri cu ambele picioare sanatoase.

    Tu vezi realitatea asa: Schumacher a alergat anul trecut in forma sa cea mai buna din toate timpurile si daca Rosberg l-a batut atunci Rosberg e mai bun.

    Sper ca intelegi ideea si daca o sa continui sa ma intrebi ce i-a facut Rosberg lui Schumi anul trecut insemna ca... o sa te las sa delirezi singur.
    1 0
  • Javric
    @Mavric
    "Rosberg niciodata nu il poate surclasa pe Schumacher decat in cazuri exceptionale cum a fost anul trecut. "

    Asa am zis. Am zis foarte corect, atat gramatical cat si din punct de vedere logic, nu il poate surclasa niciodata DECAT IN CAZURI EXCEPTIONALE.

    Raspuns final in contextul de mai sus: NICIODATA
    0 0
  • Mavric
    @Javric
    Bai de 2 zile te rog sa-mi raspunzi si-o iei pe aratura mai mereu, dar hai ca te ajut eu sa gasesti raspunsul (sau poate-l stii dar il eviti): daca noi cu vorbele noastre de doi bani si lipsite de adevar (precum susti tu) il devalorizam pe Schumacher facandu-l "o troaca de porci din cel mai mare campion de formula 1" atunci Rosberg cu acel rezultat de-o valoare de "n"-ori mai mare si reala e clar ca l-a devalorizat de "n"-ori mai mult pe Schumacher dandu-i o valoare de "n" ori mai mica decat "troaca de porci" cu care spui tu ca-l comparam. Stiu ca te doare...!
    "dar tu uiti de handicapurile majore ale lui Schumi de anul trecut"-aha, deci voi la inceputul anului 2010 il laudati si-i dateati crezare ca va castiga curse unui pilot cu handicapuri. Concluzia e ca ati avut handicapuri mintale la vremurile respective crezand asa ceva! Te doare si adevarul asta, nu? I-ati un Diazepam si du-te la culcare!
    0 2
  • Mavric
    @Javric
    "Raspuns final in contextul de mai sus: NICIODATA"-deci surclasarea de anul trecut n-a existat... :))
    0 1
  • Javric
    @Mavric
    Atat poti, atat discutam. Bye-bye!
    0 0
  • Confuz sa udubla personalitate
    citind postarele de mai sus, am devenit confuz. Oare Mavric si Javric nu or fi una si aceiasi persoana?!?!?! cu personalitate dubla???????
    Va dati voi seama ce lupta mistuitoare si chinuitoare duce saracu om in interiorul lui.... Incep sa il compatimesc si sa ma rog sa descopere mai repede un "dogar" sa ii puna doagele lipsa la loc. Doame ajuta
    0 0
  • Mavric
    @Jaros
    Ce ti-am facut eu tie de ma jignesti confundandu-ma cu ala care presupune ca niciodata= 0+1surclasare?
    0 2
  • Javric
    @Jaros
    Nu e o singura persoana. Uita-te la timpii unor comentarii, eram amandoi online la un moment dat si ne dadeam replici intercalate...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru