Mercedes consideră că poate lupta pentru ambele titluri mondiale

de Daniel Popescu
Luni, 29.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Victoria lui Lewis Hamilton de la Hungaroring îl determină pe Ross Brawn să considere că Mercedes poate lupta pentru ambele titluri mondiale în acest sezon.

Lewis Hamilton a declarat înaintea Marelui Premiu al Ungariei că nu are posibilitatea de a lupta pentru titlul piloţilor în acest sezon, însă victoria obţinuta duminică îl face pe Ross Brawn să fie optimist în această privinţă.

Şeful Mercedes consideră că echipa are potenţialul de a repeta victoria de la Hungaroring şi în alte curse, lucru ce le va permite ambilor piloţi să lupte pentru trofeul suprem.

"Cred că lupta este deschisă şi cu siguranţă nu vom renunţa. A fost un weekend foarte bun pentru echipă de la început până la sfârşit. Dacă putem replica asta atunci nu văd niciun motiv pentru care nu putem câştiga şi alte curse. Dacă nu, nu. Dar trebuie să ajungem cu ambele monoposturi la linia de sosire. Nu am reuşit să facem asta aici şi trebuie să avem ambele monoposturi în faţă", a declarat el.

Brawn se referă la abandonul suferit de Nico Rosberg spre finalul cursei în urma unei defecţiuni tehnice apărute în momentul în care concura pe locul nouă.

Chiar şi aşa, Mercedes şi-a consolidat poziţia a doua în clasamentul constructorilor şi are acum un avans de 14 puncte în faţa rivalilor de la Ferrari.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • Sky bet ii dadea cota de 7/1 la Hamilton inaintea cursei ... (Alonso avea ceva mai slaba, adikprobabilitate mai mare la vicorie)
    ... probabil vor schimba cuta lui Ham pt cursa urmatoare :))))
    9 2
  • Am vrut sa pariez pe Hamilton, dar m-am luat dupa altii si uite ca am pierdut :( In Belgia voi paria pe Hamilton...
    7 5
  • bravo ferr asa sa si faci si eu sunt fan hamilton
    4 1
  • Pariati mai bine pe Kimmi.El va fi Alesul !.
    1 1
  • Hamilton a primit cea meritat seria ghinionalor a luat sfirsit felicitari si vreu sa te vad campion anul acesta
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru