Mercedes GP admite problemele cu gestionarea pneurilor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.05.2010
Ross Brawn a recunoscut ca modul de gestionare a pneurilor este principala deficienţă a monopostului Mercedes GP.

Mercedes GP a introdus un update aerodinamic major în Marele Premiu al Spaniei, ce a inclus şi un ampatament mărit al şasiului, însă rezultatele nu au fost cele anticipate.

Chiar dacă Michael Schumacher şi-a îmbunătăţit prestaţia, germanii nu au fost capabili să lupte pentru primele poziţii, iar Ross Brawn, şeful echipei, a admis că principala problemă a monopostului este modul de gestionare a pneurilor.

"Am făcut câteva progrese prin câteva schimbări pe care le-am făcut în acest weekend (n.r - la Monaco). Ştiu că Monaco este un circuit neobişnuit şi cred că trebuie să aşteptăm până la Istanbul să vedem dacă vom continua la fel. Evident, nu am fost în forma prea bună la Barcelona şi nu am utilizat pneurile în mod corespunzător".

"Există numeroase subtilităţi în modul de operare şi nu am reuşit să lucrăm bine cu ele. La Monaco se pare că am reuşit să le facem să funcţioneze, aşa că probabil a fost un pas înainte în termeni de performanţă.

Totul depinde de funcţionarea optimă a pneurilor, aşa că dacă putem face asta la Istanbul...", a explicat şeful echipei Mercedes GP.

Marele Premiu al Turciei va avea loc pe circuitul de la Istanbul Park în weekendul 28-30 mai.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru