Mercedes GP introduce un update major la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.05.2010
Mercedes GP va reveni la şasiul cu ampatament mărit şi va introduce o nouă versiune a sistemului de ventilaţie în Marele Premiu al Turciei.

Mercedes GP mizează pe un nou update aerodinamic semnificativ pentru cursa de la Istanbul de la sfârşitul săptămânii viitoare, cu speranţa că va reuşi să se apropie de performanţele înregistrate de rivalii de la Red Bull, McLaren şi Ferrari.

În acest sens, germanii vor reveni la şasiul cu ampatament mărit utilizat în premieră în Spania, dar vor introduce şi un update pentru sistemul de ventilaţie F-duct.

"Avem câteva update-uri majore şi provocatoare pentru următoarele curse, care au fost posibile datorită muncii depuse de toată lumea la fabrică în ultimele săptămâni. În Turcia vom reveni la precedentul sistem de suspensii şi la şasiul cu ampatament mai mare, avem ultima versiune a aripii spate F-duct, plus alte dezvoltări aerodinamice. Avem un drum lung în faţă pentru a atinge nivelul de competitivitate pe care îl dorim, dar pentru fiecare cursă reprezintă un pas şi sunt încrezător că vom ajunge acolo", a declarat Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP.

După primele şase curse din acest sezon, Mercedes GP ocupa doar locul 4 în clasamentul constructorilor, având de exact două ori mai puţine puncte decât liderul Red Bull Racing.

Via | Mercedes GP

Comentarii (4)

  • Webber
    offtopic
    Webber are doua victorii, cred ca merita prima pozitie in clasament pe acest site de F1. Vezi site-ul oficial.
    11 1
  • guawar
    Recuperare cont
    nu pot sa mai activez contul-am trimis la recuperare parola si nik-si nu primesc raspuns:ppguarino@gmail.com
    0 0
  • Enigma Ecartamentului
    Exact cum am spus inainte de MP al Spaniei. Ampatamentul mare te ajuta la Barcelona si Istanbul dar e inutil pt Monaco. Exact asa a procedat Mercedes in alegerea sasiului. Era si normal. Se pare insa ca toata lumea aduce imbunatatiri la Istanbul. Oricum ma astapt la Schumi sa fie mai in fata ca pana acum. Va fi un clasament echilibrat in Turcia (cel putin in calificari). Daca sunteti amatori de pariuri, pariati surprize in Turcia ;) Eu m-am gandit deja ce pariez sa vedem daca voi avea si bani :D
    3 2
  • Enigma Ampatamentului
    Despre ampatament e vorba in titlu normal :D desi nici ecartamentul nu e de neglijat.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru