Mercedes GP prezinta noul monopost in 1 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 16.01.2010
Mercedes GP va scoate la lumina noul monopost pentru sezonul 2010 al Formulei 1 in 1 februarie pe circuitul de la Valencia.

Mercedes GP a adoptat o strategie inedita in privinta evenimentului de lansare al noului monopost, diferita de cea a rivalilor sai.

Astfel, constructorul german va organiza in 25 ianuarie o conferinta de presa la Muzeul Mercedes din Stuttgart, Germania, in cadrul careia va prezenta noile culori ale masinii pe un monopost din sezonul 2009.

Monopostul pentru sezonul 2010 va putea fi vazut pentru prima oara o saptamana mai tarziu, in 1 februarie, in prima zi de teste de pe circuitul de la Valencia.

Prin aceasta strategie, Mercedes va reusi sa organizeze o festivitate de lansare pentru presa si sa pastreze secretul asupra designului noului monopost pana in ziua primelor teste din aceasta iarna. In acest context, atentia presei internationale la evenimentul de lansare din 25 ianuarie se va concentra pe revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1.

FORCE INDIA RATEAZA PRIMA SESIUNE DE TESTE

Pe de alta parte, Force India a decis sa calce pe urmele celor de la Red Bull Racing, astfel ca echipa va fi absenta la prima sesiune de teste de pe circuitul de la Valencia, care va avea loc in perioada 1-3 februarie. Informatia a fost dezvaluita de Adrian Sutil in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1, adaugand ca decizia a fost luata pentru ca inginerii sa aiba mai mult timp la dispozitie pentru dezvoltarea monopostului.

Aceeasi strategie a fost adoptata cu numai cateva zile in urma de Red Bull Racing, echipa care a luptat pentru titlul mondial in sezonul precedent.

Via | Mercedes GP | Formula1.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru