Mercedes GP pune capat litigiului cu Henkel

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.12.2009
Mercedes GP a anuntat ca a incheiat pe cale amiabila conflictul cu Henkel pe tema unui contract de sponsorizare in valoare de 90 de milioane de euro.

Compania germana Henkel a anuntat la jumatatea lunii decembrie ca un contract de sponsorizare semnat cu Brawn GP in 2009 este nul, intrucat intelegerea a fost parafata in mod ilegal de un angajat care nu avea drept de semnatura.

Dupa preluarea echipei de catre Mercedes, constructorul german a dat Henkel in judecata pentru ca acestia din urma sa isi respecte angajamentele, mai ales ca valoarea comerciala a contractului pe trei ani se ridica la suma de 90 de milioane de euro. Cu toate acestea, Mercedes GP a anuntat marti ca a renunta la toate acuzatiile in urma negocierilor purtate cu compania germana.

"Brawn GP anunta ca diferendul dintre Brawn GP si Henkel in privinta unui contract de sponsorizare pentru Formula 1 a fost rezolvat prin acordul partilor. Toate potentialele cereri au fost retrase si, drept consecinta, toate procedurile vor fi retrase. Noua echipa Mercedes GP impreuna cu fostii colegi de Brawn GP vor continua sa coopereze pentru clarificarea exacta a acestei probleme", se arata intr-un comunicat de presa al echipei Mercedes GP.

Germanii nu au oferit detalii despre natura intelegerii, insa este foarte posibil ca Henkel sa fi platit despagubiri financiare echipei Mercecdes GP.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru