Mercedes GP va testa doi piloti la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Mercedes GP a anuntat ca ii va testa pe Mike Conway si Marcus Ericsson in cadrul sesiunii de evaluare ce va avea loc pe circuitul de la Jerez la inceputul lunii decembrie.

Mercedes GP este una dintre ultimele echipe care confirma linia de piloti pentru testele de la Jerez din perioada 1-3 decembrie, dedicata tinerelor talente care au foarte putina experienta in Formula 1. Astfel, germanii au anuntat ca ii vor evalua pe Mike Conway si Marcus Ericsson.

Conway a fost pilot de teste la echipa cu sediul la Brackley in 2007 si 2008, perioada in care cand aceasta se numea Honda Racing, in timp ce Ericsson este castigatorul competitiei Formula 3 Japonia. Cei doi piloti vor testa in toate cele trei zile ale sesiunii, Conway dimineata, iar Ericsson dupa-amiaza.

In acest moment, McLaren Mercedes este singura echipa care nu a anuntat pilotii pe care ii va testa la Jerez saptamana viitoare.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru