Mercedes, încrezători într-un nou progres la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.04.2011
Michael Schumacher, Nico Rosberg şi Ross Brawn sunt optimişti că Mercedes GP va înregistra noi progrese în Marele Premiu al Turciei.

Mercedes GP a avut un start relativ dezamăgitor de sezon în cursele din Australia şi Malaezia, însă echipa a demonstrat în Marele Premiu al Chinei că este pe drumul cel bun după ce Nico Rosberg a fost lider şi a luptat pentru un loc pe podium.

Germanul susţine că monopostul Mercedes W02 are suficient potenţial pentru a obţine un nou rezultat pozitiv în cursa de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Am avut un start de sezon mai dificil decât ne-am aşteptat. Am fost dezamăgiţi în Australia şi Malaezia, dar după ce am condus la Shanghai am confirmat potenţialul monopostului nostru. Echipa a făcut o treabă foarte bună pentru a face un pas înainte", a declarat el în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Turciei.

Rezultatul lui Rosberg reprezintă un factor încurajator şi pentru coechipierul său Michael Schumacher, care speră să aibă parte de o prestaţie bună. "Ştiu că echipa a muncit din greu pentru a continua progresele realizate pe parcursul weekendului din China şi, cu ajutorul câtorva dezvoltări planificate pentru Istanbul, sunt încrezător că ne putem bucura de un weekend pozitiv", a precizat el.

Mercedes GP va introduce o serie de îmbunatăţiri pe monopostul cu scopul de a îmbunătăţi performanţele, motiv pentru care inclusiv şeful Ross Brawn este încrezător.

"Avem un monopost fundamental bun şi trebuie să-i atingem potenţialul maxim în cursele care urmează.

Când monopostul funcţionează în mod corespunzător putem fi mai competitivi, iar soluţiile pe care le aducem în Turcia ne vor ajuta să atingem acest nivel. Totuşi, ştim că trebuie să forţăm pentru mai multă performanţă pentru a lupta cu regularitate în frunte. Primele trei curse au fost o provocare, dar vom continua să muncim din greu pentru a înregistra progrese", a precizat Brawn.

Via | Mercedes GP

Comentarii (11)

  • omoriti plictiseala!
    http://www.dragtimes.info/gallery/video/
    http://www.youtube.com/watch?v=iNGEpHgZGB0
    1 1
  • Mda...
    De parca numai voi inregistrati progrese.Adica in loc sa va bateti cu Toro Rosso,o sa va bateti cu Force India.Chiar e regretabil ca Schumacher accepta asemenea situatii jenante pentru un septuplu campion mondial.Dupa ce in pauza competitionala au anuntat cu surle si trambite ca se bat la titlu,au ajuns sa tremure si pentru locul 5 in clasamentul constructorilor.Incep sa ma intreb daca de vina chiar e Schumacher sau masina asta n-are ce cauta in F1?
    8 8
  • pentru cei interesati...
    http://www.formulatwo.com/how-f2-compares.aspx
    0 0
  • 17 ani de la moartea lui Ayrton Senna
    Faimosul pilot, considerat drept cel mai mare din istoria Formulei 1, a decedat pe 1 mai 1994, la Imola, în timpul Marelui Premiu al statului San Marino.

    Nici un articol despre acest pilot pe acest site?????/ Rusinica
    9 2
  • @kingslayer
    mi`ai luat`o inainte...asta am vrut sa comentezi si eu...17 ani fara Senna....The best driver 4 ever!
    7 1
  • Senna
    @kingslayer johny_f1 Da asta vroiam a scrie si eu. Cel mai probabil maine va aparea pe blog un articol unde va invit deschis sa discutam pe seama acestui subiect. Daniel pe marti, miercuri sau cand apar FEATURE astept un articol despre viata lui de la A la Z. Probabil penrtu noi fani formulei 1 nu doar ai lui Senna sau ai echipei McLaren ziua de 1 mai reprezinta ziua in care trebuie sa ne uitam la documentarul cu el si sa retraim fiecare clipa din viata acestui MARE pilot din Formula 1. Fara doar si poate 1 mai reprezinta ziua nu ziua in care sa iesi la gratar si figuri dinastea, reprezinta ziua in care sa iti amintesti ce pericole isi asuma un pilot din Formula 1 cand se urca in Cockpit (ma rog in 2011 riscurile sunt mai reduse decat acum 17 ani dar totusi ele mai exista). Prefer sa cred ca nu e zi de doliu al Formulei 1 si ca am pierdut un om care nu va mai aparea (aproximativ) decat peste 200 de ani.
    4 2
  • @Crisztian
    vezi ca senna cand a murit concura la williams...(nu te supara pt corectare:)
    2 0
  • @johnny_f1 Stiam asta dar totusi 3 curse sunt putine. La Lotus si McLaren a ajuns mare (practic sunt echipe legendare Tolenam ii ceva trecator).Pe automarket sunt multi fani McLaren fani Senna.
    1 0
  • Kristi
    Michael Schumacher, Nico Rosberg şi Ross Brawn sunt optimişti...
    Ordinea numelor, este in sensul invers ordinii valorilor?. Sau ma-nsel? Reioncepe competitia-reincep carcotelile?!!
    1 6
  • salut
    tocmai am revazut documentarul despre viata lui SENNA, pe care il recomand cu incredere

    Ayrton Senna Beyond The Speed Of Sound 2010
    0 0
  • Schumy fan 4 ever
    @Kristi, esti un bou. no comment!
    @kingslayer iti recomand si fimul vechi dedicat vietii lui Senna. calitatea imaginii este mai slaba, insa este mai bine structurat si mai frumos comentat. se numeste "Ayrton Senna The right to win"
    @Crisztian Sunt multi fani ai lui Senna de la McLaren, insa nu trebuie generalizat. Orice persoana care a urmarit macar o cursa cu Senna ramane mut de uimire. La Williams a facut primul test cu o masina de F1 si i-a surprins pe toti, la McLaren a cunoscut gustul succesului si a avut cele mai mari realizari si la Williams si -a incheiat cariera si ne-a parasit, cum spuneam si in posturi anterioare, "Senna nu a murit mergand peste limitele sale sau ale masinii urmarindu-l pe Schumy, ci inaintea sa, asa cum ai sta bine unui adevarat erou. Daca este sa ne luam strict dupa talent pur, de departe cel mai bun pilot al tuturor timpurilor as spune ca este Senna. Da, sunt si am fost dintotdeauna fan Schumacher, insa asta nu inseamna ca nu recunosc valoarea altor piloti si asta nu inseamna ca trebuie sa tin cu cel care este cel mai bun; tin cu cel care imi place... recunosc, de multe ori si eu sunt subiectiv si ma implic emotional in unele posturi cand vine vorba de Schumy, dar se pare altii fac asta tot timpul..."
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru