Mercedes: "Nu avem nicio certitudine că am rezolvat problemele cu pneurile"

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că nu are nicio garanţie că Mercedes a scăpat de problemele cu supraîncălzirea pneurilor, în ciuda victorie de la Hungaroring.

Sincer să fiu, încă nu am o idee dacă aceste pneuri ni se potrivesc mai bine sau nu decât altora.

Ross Brawn
Sef Mercedes
Mercedes a fost una dintre cele mai afectate echipe de noile pneuri introduse de Pirelli la începutul acestui sezon, în special din cauza supraîncălzirii cauciucurilor de pe puntea spate.

În mod surprinzător, echipa nu a avut niciun fel de probleme la Hungaroring, acolo unde Lewis Hamilton a obţinut victoria cu o nouă structura de pneuri introdusă de producătorul italian după penele de la Silverstone.

Performanţa de la Budapesta sugerează că Mercedes se înţelege mult mai bine cu aceste cauciucuri, însă şeful Ross Brawn insistă că nu există nicio garanţie în acest sens.

"Am avut trei tipuri de pneuri în acest an: cele cu care am început sezonul, cele de la Nurburgring şi cele pe care le-am avut în Ungaria. Fără niciun dubiu, acestea se potrivesc mai bine unor echipe decât altora. Sincer să fiu, încă nu am o idee dacă aceste pneuri ni se potrivesc mai bine sau nu decât altora."

"Cu siguranţă a schimbat un pic ordinea, pentru că unele echipe care se descurcau foarte bine, precum Force India, se chinuie.

Sunt sigur că ei vor ajunge să le înţeleagă, dar cu siguranţă se comportă diferit", a declarat britanicul pentru postul de televiziune SkySports.

În acest context, Brawn susţine că nu ştie dacă Mercedes va avea sau nu probleme cu pneurile în Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul lunii august.

"Am rezolvat problema în Ungaria, dar asta nu înseamnă că va fi la fel şi la Spa-Francorchamps, pentru că situaţia este diferită. Doar am învăţat să înţelegem cum să le folosim în mod corespunzător", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • Ati invatat sa fentati regulamentul, iar revenirea la pneul spec.2012 v-a venit ca o manusa.
    8 8
  • Nu ati rezolvat problema? Hai sictir, "o imagine face cat 1000 de cuvinte"!
    8 8
  • duma ...
    oricum Belgia e terenul de joaca al lui Kimi ...
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru