Mercedes revine la vechiul sasiu la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.05.2010
Mercedes GP va utiliza la Monaco vechiul sasiu al monopostului W01 din cauza configuratiei circuitului stradal de la Monte Carlo.

Mercedes GP a implementat un update major in Marele Premiu al Spaniei, ce a inclus un ampatament mai mare si o noua configuratie a carcasei de motor.

Imbunatatirile l-au ajutat pe Michael Schumacher sa obtina cea mai buna performanta personala din acest sezon, insa nu au fost pe placul coechipierului sau Nico Rosberg, care nu a reusit sa termine in puncte.

Cu toate acestea, presa germana relateaza ca Mercedes GP va reveni la precedentul sasiu in Marele Premiu al statului Monaco, prin prisma virajelor lente si inguste de pe circuitul monegasc. Germanii vor pastra insa pe monopost configuratia inedita a carcasei de motor, intrucat aceasta a dat rezultate bune in cursa de la Barcelona.

Via | GMM

Comentarii (6)

  • opaaa
    acum vom vedea daca shumi va reusi sa o scoata la capat...

    din cate am vazut noul sasiu il ajuta mult...iar cel vechi se cam chinuia sa tina pasul in primi 10
    7 1
  • ....
    nush ce e asa de greu pentru mercedes....sasiu vechi sa il posede rosberg, cu noile update-uri, iar sasiul nou sa il aiba schumi cu noile update-uri. si atunci cred ca totul va fii bine.
    9 0
  • ......
    va fi si de data aceasta in fata lui rosberg acel pseudo pilot de f1
    2 8
  • sasiu
    Eram sigur ca o sa apara stirea asta :D..e clar..sasiul nou e prea mare pt monaco.
    3 2
  • salutare
    mama mia ce"carnat"de masini va fi pe circuitul din Monaco!
    6 1
  • Noul sasiu e vechiul sasiu
    Mercedes nu are un nou sasiu.
    Conform regulamentului sasiul odata omologat, inainte de a incepe campionatul, nu mai poate suferi modificari.
    Ceea ce a facut Mercedes este prelungirea nasului, este considerata parte a aripii fata - nu a sasiului, si a impins rotiile in fata prin intermediul barelor de suspensie. Aceasta modificare o poate opera oricare echipa.
    Ce a facut inteligent Mercedes este neincluderea in sasiu partii superioare a carcasei astfel incat sa o poata modifica. E singura echipa cu aerisirea de sus neinclusa in sasiu.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru