Mercedes salută progresele înregistrate la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 10.07.2010
Ross Brawn este mulţumit de progresele remarcate în performanţa monopostului Mercedes GP după introducerea nopilor update-uri.

Mercedes GP a utilizat în Marele Premiu al Europei din urmă cu două săptămâni noul sistem de evacuare, însă echipa a avut unul dintre cele mai slabe weekenduri din acest sezon din cauza unor probleme adiacente cu pneurile.

Germanii au introdus o serie de mici update-uri pentru monopostul W01 şi, după primele două sesiuni de antrenamente, şeful Ross Brawn este încrezător că problemele au fost remediate.

"Am avut o zi pozitivă, dar am mai avut zile bune vinerea şi înainte. Maşina nu este prea rea şi rafinările pe care le-am făcut update-urilor noastre se pare că au rezolvat problemele cu temperatura pe care le-am avut la Valencia. Acesta este cu adevărat un weekend de consolidare pentru noi şi ne concentrăm pe pneuri, combustibil şi setări", a explicat britanicul în cadrul unui comunicat de presă.

Mercedes GP a ocupat locurile cinci şi şase în a doua sesiune de antrenamente prin Nico Rosberg şi Michael Schumacher, poziţionaţi la aproape o secundă în urma liderului Mark Webber (Red Bull).

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru