Michael Schumacher a implinit astazi 40 de ani

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 03.01.2009
Vestile aniversare legate de Michael Schumacher nu sunt atat de bune: germanul renunta la Superbike si ar putea fi dat afara de la Ferrari.

Esential

40 de ani a implinit Michael Schumacher astazi, 3 ianuarie 2009.

Michael Schumacher, unul dintre cei mai mari piloti din istoria Formulei 1, schimba astazi prefixul, ajungand la varsta de 40 de ani. Aniversarea "neamtului" nu este insa, de aceasta data, un motiv de bucurie pentru fostul pilot german si pentru fanii sai, Schumacher anuntand ca, desi se inscrisese initial in campionatul german de Superbike, a renuntat la idee.

"Nu voi concura in Superbike. Am disputat cateva curse in sezonul anterior in campionatul german, insa asta e tot. Probabil ca voi merge sa asist la cateva curse, insa nu voi concura in acestea", afirma germanul.

 Decizia lui Schumacher ar putea avea legatura cu faptul ca Stefano Domenicali, administratorul delegat al Calutului Cabrat, lasa sa se inteleaga la sfarsitul anului trecut ca Michal Schumacher nu este atat de util echipei italiene. "Schumacher are contract cu noi si pentru anul viitor, deci va ramane in continuare la Ferrari. Activitatile pe care le realizeaza in paralel in cadrul echipei de Formula 1 si in cadrul diviziei de masini de serie vor continua.

Insa, si acum vorbesc din punct de vedere personal, trebuie sa analizam corect importanta sa in cadrul echipei. In aceste conditii, vom avea cateva discutii in timpul sezonului pentru a vedea daca aceasta colaborare va continua in vreun fel", spune Domenicali.

Click AICI pentru a urmari cele mai importante momente din cariera lui Michael Schumacher.

Comentarii (4)

  • Happy Birthday Michael Schumacher !
    La multi ani , Schumi !
    0 0
  • La Multi Ani!
    Esti cu cateva zile mai mare ca mine.
    La Multi Ani si calutul cabrat sa-ti aduca multe bucurii!!
    0 0
  • (ADY)
    La Multi Ani!!!!!!! Fan McLAREN dar cand sa retras a fost naspa cat de marfa ar fi fost acum un duel Shumi- Lewis
    0 0
  • LMA Schumi
    La multi ani! Schumi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru