Mihai Marinescu a lansat un simulator de curse la Braşov

de Daniel Popescu
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu a prezentat la Braşov simulatorul de curse Formula Racing, realizat de pilotul român pe baza proiectului său de diplomă.

Pilotul român Mihai Marinescu a prezent vineri la Braşov un simulator de curse destinat atât piloţilor profesionişti, cât şi pasionaţilor amatori de sporturi de motor.

Simulatorul Formula Racing este un monopost de curse real din competiţia Formula Renault 2.0 ale cărui comenzi (volan, pedale, schimbător) sunt preluate cu senzori într-un software specializat care le transpune pe o pistă replicată identic cu cea reală, imaginea regăsindu-se pe un ecran panoramic aflat în faţa monopostului.

Urmareste Automarket
Simulatorul a fost dezvoltat în special pentru monoposturile de Formula 2, competiţie în care Marinescu a concurat în ultimele trei sezoane înainte de a fi anulată de organizatori, dar şi pentru GP2 şi World Series by Renault.
În acelaşi timp, simulatorul este capabil să replice monoposturi de la karturi până la Formula 1 şi include cele mai importante circuite din calendarul sporturilor cu motor.

Simulatorul poate fi utilizat de piloţi profesionişti şi de amatori şi este amplasat într-un separau al Formula Pub, un pub situat în centrul vechi al Brasovului.

Comentarii (6)

  • azmodan
    foarte bine

    data viitoare cand ma duc la brasov il voi testa :D
    7 0
  • GrosJan
    Sper sa fie ceva calumea. De engine-ul fizic cine s-a ocupat? Ca ar fi degeaba sa te urci intr-un monopost din asta dar fizica sa lipseasca.
    6 1
  • cat costa "o tura"?
    3 0
  • GrosJan
    slab pilot si marinescu asta
    2 7
  • GrosJan
    da las' ca se ingrasa el, mai ales acu ca nu mai are volan si antrenament. Face o burta sa-i stea mumos pe volan
    3 5
  • @GrosJan
    te crezi ceva "rege" al simulatoarelor acelea infecte on-line ...

    P.S.
    e foarte k lumea simulatorul ... dar tu oricum nu ti-ai da seama k doar nu on-line ...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru