Marinescu, locul 21 în testele de Formula Renault 3.5 de la Monza

de Daniel Popescu
Vineri, 05.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu a ocupat locul 21 în sesiunea de teste de trei ore de la Monza premergătoare noului sezon din Formula Renault 3.5.

Mihai Marinescu a participat joi la ultima sesiune de teste de Formula Renault 3.5 dinaintea începerii noului sezon competiţional.

Braşoveanul în vârstă de 24 de ani a ocupat locul 21 în clasamentul general după ce a fost cronometrat cu 1:35.496 la capătul a 41 de tururi parcurse. Pilotul echipei Zeta Corse a fost cu 1.679 secunde mai lent decât liderul Sergey Sirotkin de la echipa ISR, dar l-a devansat pe coechipierul său Emmanuel Piget, care a ocupat ultima poziţie cu timpul 1m36.492.

Vineri vor avea loc cele două sesiuni de antrenamente libere din cadrul etapei inaugurale de pe acelaşi circuit de la Monza. Cele două curse ale etapei sunt programate sâmbătă de la ora 14:00, ora României (în direct pe Eurosport) şi duminică de la ora 14:05, ora României (înregistrat pe Eurosport de la ora 00:45).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru